Ο απόλυτος ορός προσώπου από το Placebo Pharmacy!

Ο απόλυτος ορός προσώπου από το Placebo Pharmacy!

Τόσο στο χώρο της υγείας, όσο και της κοσμετολογίας, το υαλουρονικό οξύ είναι μια έννοια που ακούγεται σχεδόν καθημερινά.

Πρόκειται στην ουσία για έναν πολυσακχαρίτη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που παίζει σπουδαίο ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση του, ενώ μεταφέρει πρωτεΐνες και χάρη σε αυτά θεωρείται ο απόλυτος σύμμαχος νεότητας, λάμψης, φρεσκάδας και ομορφιάς, του οποίου οι ευεργετικές ιδιότητες επεκτείνονται και στην καλή υγεία του οργανισμού.

Παρόλα αυτά, με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα αλλάζει, με αποτέλεσμα τα επίπεδα παραγωγής του υαλουρονικού οξέος να μειώνονται αναπόφευκτα και η ποσότητα να μην είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Δεδομένου, ότι οι γυναίκες αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση του δέρματος μας και για τη διατήρηση μιας εντυπωσιακής, αψεγάδιαστης όψης μας, το υαλουρονικό οξύ έχει μπει στις θεραπείες ομορφιάς, με την ενέσιμη για παράδειγμα μορφή του ή ως συστατικό διάφορων προϊόντων.

Για να καλύψουμε λοιπόν τις παραπάνω ανάγκες σας στο Placebo Pharmacy προχωρήσαμε στη σύνθεση και δημιουργία ενός μοναδικού ορού προσώπου με 1% περιεκτικότητα σε υαλουρονικό! Πρόκειται μάλιστα για τον μοναδικό ορό που κυκλοφορεί στην αγορά σε τόσο μεγάλη περιεκτικότητα υαλουρονικού και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!

Η ομάδα μάλιστα του Placebo Τeam ήδη το δοκίμασε και οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές!

  • Λεπτός
  • Ενυδατικός
  • Απορροφάται εύκολα
  • Υπεροχή μυρωδιά
  • Ιδανική βάση make up
  • Πολύ προσιτή τιμή

Ζητήστε τον από τους φαρμακοποιούς μας!