H Saryna Κey έχει την λύση για την τριχόπτωση

H Saryna Κey έχει την λύση για την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, ειδικά αν σκεφτούμε πόσο ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι και τα διάφορα προϊόντα styling. Εξάλλου αν το σκεφτούμε, σίγουρα όλες μας σε κάποιο στάδιο της ζωής μας, εμφανίσαμε κάποια μορφή τριχόπτωσης.

Καθημερινά ειδικά τους φθινοπωρινούς μήνες, χάνουμε περίπου 100 με 150 τρίχες, κυρίως κατά το λούσιμο και το χτένισμα. Είναι φυσιολογικό και δεν εμπνέει ανησυχία, όμως αν φτάσουμε σε σημείο να χάνουμε περισσότερες τρίχες, τότε πάσχουμε από τριχόπτωση και πρέπει να αναζητήσουμε θεραπεία.

Το νέο σαμπουάν Antiskeptic Shampoo με την υπογραφή της Saryna key υπόσχεται να δώσει τώρα τη λύση στο πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών!

To Anti-Skeptic Shampoo δυναμώνει τις ρίζες με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Betofix. Το ενεργό έλαιο Τεϊόδεντρου χρησιμοποιείται για να διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής. Η τεχνολογία Betofix έχει αποδειχθεί επιστημονικά ως μια μακροπρόθεσμη λύση της τριχόπτωσης και των αραιωμένων μαλλιών.

Χρησιμοποιείται ως εξής: Λούζετε το πρώτο χέρι με σαμπουάν της επιλογής σας, ώστε τα μαλλιά να είναι καθαρά και το δεύτερο χέρι με το σαμπουάν Antiskeptic Shampoo της Saryna Κey για την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το με αμπούλες Antiskeptic Saryna Κey. Η χρήση τους γίνεται δυο φορές την εβδομάδα και περιέχουν μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση από φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, λάδι δέντρων τσαγιού και τεχνολογία BETOFIX ™. Αυτό το σύμπλεγμα συστατικών ενισχύει τα μαλλιά, εμποδίζοντας τα να αποσυνδεθούν από τη ρίζα. Το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας BETOFIX ™ είναι η δυνατότητα ενίσχυσης του άξονα των μαλλιών, δημιουργώντας μια υγιή, πλήρη και δυνατή εμφάνιση. Η αμπούλα Anti Skeptic παρέχει στα μαλλιά μια αποτελεσματική, σταδιακή και μακροχρόνια λύση ανάπτυξης μαλλιών.

Οδηγίες χρήσης:
Διανείμετε τα περιεχόμενα της αμπούλας ομοιόμορφα σε οκτώ διαφορετικά σημεία στο τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για περίπου δύο λεπτά. Μην ξεπλύνετε μέχρι το επόμενο λούσιμο. Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας, επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε κουτί περιέχει οκτώ αμπούλες των 10ml.

Λίγα λόγια για τα Saryna Key

Τα Moroccanoil τα γνωρίζετε σίγουρα: είναι εκείνα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που στηρίζουν την σύνθεσή τους στο έλαιο argan που βγαίνει στην Αφρική και που δίνει βαθιά θρέψη στην τρίχα. Ο δημιουργός του Moroccanoil, λοιπόν, ο Mike Sabag  δημιούργησε ένα καινούριο brand, τα Saryna Key και βασίζει την σύνθεσή του στο shea butter, γνωστό και ως βούτυρο καριτέ, που βγαίνει πάλι στην Αφρική από το δέντρο Shea Karite και πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη (η κερατίνη είναι βασικό δομικό συστατικό της τρίχας), βιταμίνες Α, Ε και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα.

Όσον αφορά την προέλευση του ονόματος (προφέρονται “σαρίνα κι”); Ο Mike Sabag γνώρισε την πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, Saryna Commodore, και μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική  σειρά προϊόντων  για τα μαλλιά. Άρα, το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο “κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά”!