Collistar: Τα νέα έξυπνα επιθέματα και το πείραμα των 4 εβδομάδων

Collistar: Τα νέα έξυπνα επιθέματα και το πείραμα των 4 εβδομάδων

H θεραπεία «σοκ» της Collistar επανέρχεται αυτό το καλοκαίρι με ενισχυμένα patches για την περιοχή της κοιλιάς.

ΤΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΕΠΙΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ
Τα νέα επιθέματα για την περιοχή της κοιλιάς είναι ενισχυμένα σε δραστικά συστατικά και μεγαλύτερα σε μέγεθος. Το μήκος του επιθέματος έχει αυξηθεί κατά 6 εκ και το ύψος του κατά 1 εκ, προκειμένου να προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους ενώ η σύνθεσή του ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός νέου συστατικού που ονομάζεται ALGA CORALLINA καθώς και με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ποσότητα καφεΐνης. Το ALGA CORALLINA αναστέλλει τον μετασχηματισμό των προ-λιποκυττάρων σε λιποκύτταρα, προσφέροντας ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σύσφιξης και τόνωσης ενώ η υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης χαρίζει πιο έντονη και εντατική λιπολυτική και αποσυμφορητική δράση.

Τι είναι τα Patches της Collistar;

Είναι διαδερμικά συστήματα, σχεδιασμένα να απελευθερώνουν τα συστατικά τους με ελεγχόμενο, ισορροπημένο και προγραμματισμένο ρυθμό. Αποτελούνται από ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα και ένα εσωτερικό όπου βρίσκονται τα ενεργά συστατικά. Μια μεμβράνη η οποία έχει την ιδιότητα να επικολλάται στην επιδερμίδα, προστατεύεται από ένα λεπτό στρώμα το οποίο αφαιρείται πριν από την εφαρμογή και επιτρέπει στο επίθεμα να εφαρμοστεί τέλεια στην επιθυμητή περιοχή. Το ύφασμα περιέχει ένα μείγμα ουσιών που δρουν ομοιόμορφα στον ιστό του δέρματος: καφεΐνη και καρνιτίνη με λιπολυτικές και αποστραγγιστικές ιδιότητες, κολλαγόνο το οποίο προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα και εκχύλισμα Gingko Biloba με τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες και δράση κατά των ελευθέρων ριζών. Η φόρμουλα περιέχει επίσης μοναδικά συστατικά που δημιουργούν μια θερμο-ψυκτική επίδραση στις κρίσιμες περιοχές, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία. Η δράση των ενεργών συστατικών ενισχύεται περαιτέρω λόγω του φραγμού της περιοχής με το επίθεμα καθώς προάγεται η διείσδυση και η παρατεταμένη, ελεγχόμενη διοχέτευση των ουσιών για 8 ώρες.

Την Άνοιξη του 2017 τα εργαστήρια έρευνας της Collistar έφεραν την επανάσταση στη θεραπεία σώματος δημιουργώντας μια θεραπεία σοκ υψηλής τεχνολογίας για την αναδιαμόρφωση της περιοχής της κοιλιάς και των γοφών. Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, αυτό το μοναδικό διαδερμικό επίθεμα απελευθερώνει σταδιακά τα ενεργά συστατικά του προσφέροντας μια έντονη, στοχευμένη δράση που διαρκεί συνολικά 8 ώρες. Μετά τις πρώτες θεραπείες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία και τονωμένη εμφάνιση. Με τακτική χρήση τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά: μειώνονται οι τοπικές εναποθέσεις λίπους, η μέση φαίνεται λεπτότερη ενώ η κοιλιά και οι γοφοί αποκτούν πιο σφριγηλή και αναδιαμορφωμένη όψη.

Κάθε συσκευασία περιέχει 8 επιθέματα.

Συστήνεται η χρήση 2 επιθεμάτων την εβδομάδα και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 4 εβδομάδες.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Collistar είναι μία 100% ιταλική εταιρεία, αντιπροσωπευτική της Ιταλικής αισθητικής και ομορφιάς. Αποτελεί ένα κορυφαίο brand καθώς κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά των καταστημάτων καλλυντικών επιλεκτικής διανομής στην Ιταλία τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας σημειώσει προοδευτικά νέα ρεκόρ πωλήσεων, σε μια αγορά που ανέκαθεν κυριαρχούσαν οι πολυεθνικές εταιρείες.

Ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1983 και ξεχώρισε για τη φιλοσοφία της : να προσφέρει προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας και κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα Collistar είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης δερματολογικής και κοσμετολογικής έρευνας καθώς υποβάλλονται στους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ενώ διαθέτουν καινοτόμες συνθέσεις και συσκευασίες. Το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η πρωτοποριακή δημιουργικότητα στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων φροντίδας, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Αρχικά η Collistar αποτελούσε το τμήμα καλλυντικών μίας σημαντικής ιταλικής φαρμακευτικής εταιρείας. Το 1983 η Daniela Sacerdote ανέλαβε την ηγεσία στη διαχείρισης της επιχείρησης οδηγώντας τη μάρκα στην επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε. Η Collistar εισήλθε σε μια φάση θετικής ανάπτυξης η οποία κορυφώθηκε το 2003, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά της ομορφιάς* (μακιγιάζ και θεραπείες). Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η εταιρεία σταθεροποίησε την ηγετική της θέση κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις. Το 2006 κέρδισε την πρώτη θέση όχι μόνο στην παγκόσμια αγορά ομορφιάς, αλλά και σε κάθε έναν από τους 2 κλάδους (μακιγιάζ και θεραπείες) ενώ το 2007 ήταν πρώτη σε όγκο και αξία πωλήσεων. Αυτή η εξαιρετικά ανοδική πορεία της μάρκας, την έχουν καταστήσει αντικείμενο μελέτης σε αρκετά σεμινάρια marketing και εταιρικής στρατηγικής.

Σήμερα η Collistar έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Ευρώπη έως την Άπω Ανατολή, διατηρώντας σταθερή, υψηλή ποιότητα και συνεχίζοντας να κερδίζει πιστούς καταναλωτές ανά τον κόσμο.

Η COLLISTAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Η Collistar στηρίζει την έρευνα στον κλάδο των ιταλικών καλλυντικών μέσω της συνεργασίας της με το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σιένα. Χρηματοδοτεί μια μελέτη για τα εγγενή φυτικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, διευρύνοντας έτσι τη γνώση σχετικά με τα φυτά της Ιταλίας και τα βασικά δραστικά συστατικά τους.