Αυτή η σειρά θα σου χαρίσει άψογο μακιγιάζ και θα φροντίσει την επιδερμίδα σου

Αυτή η σειρά θα σου χαρίσει άψογο μακιγιάζ και θα φροντίσει την επιδερμίδα σου

Το μακιγιάζ αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική αποστολή, καθώς θέλουμε καθημερινά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανάλογα την περίσταση, σε κάθε μας εμφάνιση, χωρίς όμως να επιβαρύνουμε και να ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα μας.

Η Iredale Mineral Cosmetics είναι μια εταιρία που αγκαλιάζει την ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς συνδυάζοντας την φροντίδα του δέρματός με μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα. Η πρωτοποριακή πούδρα από ορυκτά μέταλλα, Amazing Base, που ήταν το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η εταιρεία jane iredale πριν από 24 χρόνια ήταν το πρώτο που προσέφερε και υγιεινά οφέλη για την επιδερμίδα – εκτός από τέλεια κάλυψη.

 

 

Σήμερα, η εταιρεία jane iredale έχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υποαλλεργικών προϊόντων από ορυκτά μέταλλα τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα καθώς ενισχύουν τη φυσική σας ομορφιά.

 

 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στους λόφους του Berkshire της δυτικής Μασαχουσέτης, όπου η άφθονη φυσική ομορφιά και η κουλτούρα υγιούς διαβίωσης αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλα όσα κάνουνε.

Το μακιγιάζ  jane iredale προσφέρεται σε περισσότερες από 40 χώρες μέσω επιλεγμένων Spa, κέντρων αισθητικής, δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής, φαρμακείων καθώς και πολυτελών καταστημάτων λιανικής και μπορείτε να ανακαλύψετε όλη την γκάμα προϊόντων της εταιρείας – και τις φανταστικές Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες τους- στο Placebo.

Τα προιόντα jane iredale ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, την απόδοση, την ευρεία χρωματική γκάμα και την ανάλαφρη αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα.

 

 

H εταιρεία jane iredale δεν πραγματοποιεί πειράματα στα ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής των προϊόντων της, ούτε στις πρώτες ύλες της, και για αυτό έχει πιστοποίηση από τους οργανισμούς PETA και Leaping Bunny Program!