Απολέπιση τώρα με Ahava Facial Mud Exfoliator

Απολέπιση τώρα με Ahava Facial Mud Exfoliator

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα και πολλές φορές… ξεχνιόμαστε! Δε βάζουμε συχνά αντηλιακό, ούτε ενυδατώνουμε τη διψασμένη επιδερμίδα μετά τον ήλιο, με αποτέλεσμα το δέρμα μας να φαίνεται αφυδατωμένο, θαμπό και γηρασμένο. Μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση και να αποκαταστήσουμε τη χαμένη νεανικότητα και υγιή του όψη με μερικά απλά βήματα!

Πώς; Κάνοντας απολέπιση!  Είναι το πρώτο βήμα για να αναδείξουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, επιταχύνουμε τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, βοηθώντας στην επανάκτηση ενός απαλού και ελαστικού δέρματος. Ακόμη, το βοηθάμε στο να υποδεχθεί τα ενυδατικά προϊόντα περιποίησης και να τα απορροφήσει σε βάθος, ενισχύοντας έτσι τη δράση τους.

Για την απολέπιση της επιδερμίδας σας χρησιμοποιήστε Ahava Facial Mud Exfoliator. Κάνει απαλή και φυσική απολέπιση. Καθαρίζει τους πόρους και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, για δέρμα που λάμπει.Φτιαγμένη με λάσπη και μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα.

Καθαριστική κρέμα προσώπου ( scrub ), που απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνει βαθιά, για να αποκαλύψει νέο, λαμπερό δέρμα.Είναι φτιαγμένη με την απόλυτα φυσική λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, μεταλλικά στοιχεία και μικροσκοπικούς λειαντικούς κόκκους, για απαλό και πιο λείο δέρμα.

Κύρια οφέλη

  • Κάνει απολέπιση
  • Ενυδατώνει
  • Φωτίζει