Ανακαλύψτε τις ανάγκες του δέρματός σας με Youth Lab!

Ανακαλύψτε τις ανάγκες του δέρματός σας με Youth Lab!

Σήμερα 28 Ιανουαρίου και αύριο 29 Ιανουαρίου, υποδεχόμαστε την εταιρεία Youthlab για spa και περιποίηση προσώπου με τα αγαπημένα σας προϊόντα. Για μια ανανέωση στην όψη μπορείτε να απολαύστε την επαγγελματική φροντίδα που σας αξίζει πάντα σε placebo φυσικά zen ρυθμούς!

Μάλιστα η ειδικός της ελληνικής εταιρίας Youth Lab σας προσφέρει εντελώς δωρεάν μια δερμοανάλυση στο πρόσωπό σας και σας προτείνει λύσεις για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Η Δερμοανάλυση είναι μία σύγχρονη διαγνωστική μέθοδος, η οποία προσφέρει μία υψηλής ανάλυσης απεικόνιση του δέρματος και επιτρέπει τον εντοπισμό φθορών (ορατών ή μη) που έχει υποστεί το δέρμα είτε από το χρόνο είτε από την έκθεση στον ήλιο.

Η ακριβής διάγνωση των προβλημάτων του δέρματος – όπως οι φραγμένοι πόροι, η ακμή, η φωτογήρανση και οι μελαγχρωματικές κηλίδες – παρέχει τη δυνατοτήτα στην Αισθητική σύμβουλο της Youthlab να αξιολογήσει λεπτομερώς την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα του δέρματος και να σας υποδείξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών.

Καλέστε στο 210 9633595 και κλείστε το ραντεβού σας!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Τα YOUTH LAB είναι καλλυντικές συνθέσεις υψηλής Κοσμητολογικής αξίας, με στόχο την ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας που σταδιακά προάγουν το «χτίσιμο» ενός νεανικού δέρματος.

Η ιδρυτική ομάδα της εταιρείας με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής και μέσα από το απόσταγμα της προσωπικής τους εμπειρίας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά καλλυντικών που να λειτουργεί σαν πυξίδα, μέσα από απλά λόγια και χωρίς υπερβολικές υποσχέσεις, να βοηθήσει τον καταναλωτή να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος του και να τις καλύψει με το βέλτιστο τρόπο.

Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, αναπτύχθηκαν τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά, με στόχο να ενισχύσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η αποκατάσταση και το «χτίσιμο» της νεανικότητας του δέρματος!