3 κορυφαία προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

3 κορυφαία προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

Μπορεί όλες οι γυναίκες να γκρινιάζουμε για τα μαλλιά μας και να επιθυμούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε, όμως όλες μας έχουμε τα μαλλιά μας συνδεδεμένα με την εικόνα μας. Μακριά, κοντά, ίσια, με μπούκλες, τα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από τρίχες! Είναι μια έκφραση του στυλ και προσωπικότητάς μας.

Και μπορεί η τριχόπτωση να βασανίζει κυρίως του άντρες, όμως η απώλεια μαλλιών, έστω τους φθινοπωρινούς μήνες, δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο ακόμη και στις γυναίκες.

Για να μην πανικοβάλλεστε να σας ενημερώσουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν περίπου 50-100 τρίχες κάθε μέρα. Συνήθως θα βρείτε τις “χαμένες τρίχες” στην βούρτσα σας, στον καναπέ ή στα ρούχα σας. Μόνο αν χάνετε πάνω από 150 τρίχες την ημέρα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό και ασφαλώς να αναζητήσετε θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση, για μαλλιά που πέφτουν, αυτά είναι τα top 3 προϊόντα που χρειάζεστε:

Meyrin Shampoo

Το προϊόν MEYRIN SHAMPOO έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε αδύναμα μαλλιά και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Περιέχει απαλούς καθαριστικούς παράγοντες, φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες (φρουκτόζη, γλυκόζη, σακχαρόζη, ουρία, αλανίνη κ.λ.π.), Πανθενόλη (προ – βιταμίνη Β5), ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (Νάτριο, , Μαγνήσιο, Μαγγάνιοκαι Ψευδάργυρο) και Hair-gro complex (συνδυασμός ματρικίνης, απιγενίνης και εκχυλίσματος φύλλων ελιάς). Ο συνδυασμός αυτός διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την κυτταρική ανάπτυξη, ενώ επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και επεκτείνει τον κύκλο ζωής του θυλακίου της τρίχας. Η απαλή του σύνθεση και το ουδέτερο pH,το καθιστά ιδανικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση.

Nourkrin Woman, ταμπλέτες

Το Nourkrin® WOMAN -με το μοναδικό συστατικό Μarilex®- βοηθάει στην υποστήριξη, ομαλοποίηση και διατήρηση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας παρέχοντας τα σωστά θρεπτικά συστατικά στα τριχοθυλάκια.

Το Marilex® είναι δοκιμασμένο και ελεγμένο σε όλον τον κόσμο σε σχέση με τις κανονιστικές διαδικασίες και είναι αναγνωρισμένο ως απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για χρήση από όλους τους αντίστοιχους αρμόδιους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων του FDA και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Τροφίμων (ΕFSA).

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, αμπούλες

Αποκλειστικός συνδυασμός του Aminexil, μόριο αναφοράς κατά της τριχόπτωσης με κλινική αποτελεσματικότητα και 5 δραστικά συστατικά για ολοκληρωμένη δράση. Μετά από 3 εβδομάδες, θα παρατηρήσετε το τριχωτό της κεφαλής να είναι πιο ανθεκτικό. Τα μαλλιά είναι επίσης πιο ανθεκτικά και δυνατά.