Αντίο στα φθαρμένα μαλλιά με Drynomore 2 OILS by Saryna Key!

Αντίο στα φθαρμένα μαλλιά με Drynomore 2 OILS by Saryna Key!

Έχουμε την εντύπωση ότι το μεγαλύτερο γυναικείο “issue” το καλοκαίρι, είναι τα μαλλιά! Ειδικά με τα μπάνια στη θάλασσα παρατηρούμε ότι σπάνε πιο εύκολα και δείχνουν περισσότερο φθαρμένα, λόγω της τεχνικής επεξεργασίας που δέχτηκαν (λογικό!).

Με αποτέλεσμα να τα έχουμε συνέχεια πιασμένα προσπαθώντας να… σώσουμε την κατάσταση! Για υγιή και λαμπερά μαλλιά αναζητήστε στο Placebo το σετ Drynomore 2 OILS by Saryna Key!

Το σετ περιλαμβάνει :

Pure African Shea Oil 110ml – Για: Ξηρά, φθαρμένα μαλλιά με ψαλίδα.

Πως λειτουργεί: Το Damage Repair Treatment Oil κατασκευάζεται από Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των μαλλιών. Το Shea butter επικαλύπτει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα. Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για να διεισδύουν στο στέλεχος της τρίχας και να την επανορθώσουν από τη ρίζα ως της άκρη. Αυτή η μοναδική φόρμουλα είναι ελαφριά και απορροφάται γρήγορα.
Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα σε καθαρά, ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά εστιάζοντας στις άκρες.

Αποτέλεσμα: Χαρίζει μαλλιά απαλά και λαμπερά από την πρώτη χρήση.

Dry Body Oil 110ml – Ξηρό λάδι σώματος που απορροφάται αμέσως από το δέρμα σας.

Περιέχει βούτυρο καριτέ, ελαιόλαδο και λάδι jojoba. Αυτά τα θρεπτικά έλαια θα κλειδώσουν την υγρασία και θα κρατήσουν το δέρμα ενυδατωμένο όλη την ημέρα. Το σύμπλεγμα των βιταμινών βελτιώνει την υφή του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.