Φροντίστε τα μαλλιά σας με Saryna KEY  Damage Repair!

Φροντίστε τα μαλλιά σας με Saryna KEY Damage Repair!

Ένα μυστικό της φύσης ήταν καλά κρυμμένο επί σειρά ετών βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο SheaKarite που από τους καρπούς του παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο Sheabutter. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας. Η σειρά DamageRepair της Saryna Key στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών.

Αναζητήστε στο Placebo το shampoo και conditioner σε προνομιακή τιμή!

PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO

Το Damage Repair Treatment Shampoo περιέχειShea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης. Περιέχει επίσης βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Αυτή η φόρμουλα είναι εμποτισμένη με την προβιταμίνη Β5 για αναζωογόνηση των μαλλιών, μια ενεργή πρωτεΐνη για βελτίωση της υφής και αμινοξέα για πρόσθετη δύναμη.

PURE AFRICAN SHEA Conditioner

Το DamageRepairTreatmentconditioner φτιάχνεται από Sheabutter, τη βασική πηγή φυσικής κερατίνης χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει την τρίχα. Εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και διεισδύει στη τρίχα, από τη ρίζα έως την άκρη για να την «θεραπεύσει» προκειμένου να είναι απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα τα μαλλιά μας. Ιδανικό και για το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες.