Φεβρουάριος με έκπτωση Philab στο Placebo!

Φεβρουάριος με έκπτωση Philab στο Placebo!

Μόνο χαρά μπορούν να σας δώσουν νέα όπως αυτό! Για όλο τον υπόλοιπο μήνα Φεβρουάριο στο Placebo Pharmacy μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα της αγαπημένης σας εταιρείας Philab με έκπτωση 20% και με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος εμείς σας κάνουμε δώρο τον διορθωτικό ορό αντιγήρανσης της Philab!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το concept της ελληνικής εταιρείας Philab βασίζεται στο τρίπτυχο Ισορροπία, Αρμονία, Συμμετρία, βασικά στοιχεία της Ομορφιάς με βάση τη φιλοσοφία στην Αρχαία Ελλάδα.

Το Ελληνικό γράμμα Φ [phi], συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, τον χρυσό λόγο 1,618 που βρίσκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Από αυτό τον χρυσό λόγο εμπνέεται η εταιρεία για να δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν την αρμονία και την αισθητική, με την αποτελεσματικότητα, χάρη στα πιο εκλεκτά ενεργά συστατικά που προέρχονται από τα πιο κορυφαία επιστημονικά εργαστήρια παγκοσμίως.

Η Philab δεν χρησιμοποιεί στις φόρμουλες της, parabens, παράγωγα πετρελαίου, ζωϊκά παράγωγα, αρώματα με αλλεργιογόνα, propylene glycol, συνθετικές χρωστικές ουσίες και δεν διενεργεί πειράματα σε ζώα.

Τα προϊόντα Philab συσκευάζονται σε περιέκτες από ειδικό ‘violet’ γυαλί το οποίο λειτουργώντας ως φυσικό φίλτρο μπλοκάρει τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UV, προστατεύει και διατηρεί την ποιότητα των ευαίσθητων και πολύτιμων ενεργών συστατικών που εμπεριέχονται σε όλα τα προϊόντα Philab.

Γιατί διαφέρουν;

Με την τακτική χρήση των προϊόντων η Phi­lab υπόσχεται μείωση της εμφάνισης πρώτων γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση της χρωματικής ανομοιομορφίας, βελτίωση της ελαστικότητας, σύσφιγξη της επιδερμίδας, αποκατάσταση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, βελτίωση της εμφάνισης γύρω από τα μάτια, μείωση των πανάδων.
Το αποτέλεσμα είναι ο υψηλότερος beauty στόχος που όλες έχουμε δηλαδή ένα απαλό, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Tι ανάγκες καλύπτουν;

  • Kαθαρισμού και ελαφριάς απολέπισης αφήνοντας την επιδερμίδα πολύ ανανεωμένη και φρέσκια.
  • Ορούς (serum) και κρέμες που προστατευούν από τους εξωτερικούς εχθρούς όπως ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία αλλά και εσωτερικούς όπως το στρες χάρη στα αντιοξειδωτικά τους συστατικά.
  • Εξειδικευμένη σειρά πρόληψης των ρυτίδων καθώς και μάσκα προσώπου “κυτταρικής ενεργοποίησης” μία πολύ δροσερή κρέμα – μάσκα που περιορίζει το οξειδωτικό στρες και εξαλείφει τα σημάδια κόπωσης, επαναφορτίζοντας τα επιδερμικά κύτταρα με ενέργεια.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε ασφαλώς στα ράφια μας!