Το φθινόπωρο στα μαλλιά σας

Το φθινόπωρο στα μαλλιά σας

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι γυναίκες αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση μας όσον αφορά το χρώμα αφού με την αλλαγή του καιρού θέλουμε και μία αλλαγή στα μαλλιά μας η οποία θα μας βάζει στο ‘’κλίμα’’.

Οι hot φθινοπωρινές τάσεις του 2017 στα χρώματα για τα μαλλιά έρχονται να δώσουν ιδέες και σε εσάς που δεν βάφετε τα μαλλιά σας τακτικά ,αλλά προτιμάτε τις αντάυγειες ή το ombre look, αλλά και σε εσάς που γνωρίζετε την βαφή και την επιστροφή της ρίζας αρκετά καλά! Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε , είτε επιθυμείτε μία πιο bold αλλαγή είτε κάτι πιο light σαν αποτέλεσμα τα dye hair trends του φθινοπώρου θα σας ενθουσιάσουν.

Hair Painting

Το hair painting είναι μία νέα τάση η οποία έρχεται να ανατρέψει ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις ανταύγειες και το balayage. Το natural αποτέλεσμα αλλά και ο εύκολος τρόπος πραγματοποίησης του είναι αυτό που έχει κερδίσει τους διεθνείς hair experts και colorists όσο και τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει. Το hair painting ή αλλιώς palm painting είναι ακριβώς αυτό, απλώνεται με τα χέρια καταργώντας την τεχνική του πινέλου στις ανταύγειες προσφέροντας ένα soft και όχι τόσο επιτηδευμένο look.
Θα σας γλιτώσει επίσης αρκετές επισκέψεις στο κομμωτήριο συγκριτικά με άλλες τεχνικές βαφών καθώς το φυσικό του αποτέλεσμα δίνει περιθώριο στο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για την ανανέωση του.

Το ξανθό με ανταύγειες ή balayage.

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη μεταμόρφωση του καλοκαιρινού σου χρώματος σε κάτι πιο φθινοπωρινό αλλά το ίδιο μοντέρνο και ελκυστικό. Ως γνωστόν το ξανθό είναι ένα από τα πιο αφροδισιακά χρώματα. Αν θέλετε λοιπόν να το ανανεώσετε μετά τη φθορά που έχει υποστεί το καλοκαίρι, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ανταύγειες ή να ακολουθήσετε την τεχνική του balayage, κάνοντας το λίγο πιο σκούρο σε ορισμένα σημεία. Προτιμήστε ανταύγειες σε πιο χρυσές αποχρώσεις που προσδίδουν φρεσκάδα και ένταση στο μαλλί σας.

Special εφέ
Τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας 2017 -2018 μπορείτε να αποκτήσετε ανταύγειες στα μαλλιά σας ή να αλλάξετε ολοκληρωτικά το χρώμα τους χρησιμοποιώντας ημιμόνιμες βαφές που θα βρείτε στην αγορά. Από το καναρινί κίτρινο και το ηλεκτρίκ μπλε ως το φούξια, το πορτοκαλί αλλά και τα παστέλ, η παλέτα τα έχει όλα.