Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε

Τα μάτια είναι το πιο δυνατό σημείο του προσώπου μας. Ανάλογα με το πόσο τα φροντίζουμε, μπορεί να μας προσθέσουν ή να μας αφαιρέσουν χρόνια. Ποιος δεν θέλει λοιπόν ξεκούραστα μάτια χωρίς μαύρους κύκλους και σακούλες;

Το επαναστατικό προϊόν περιποίησης ματιών έρχεται από τη Make Me Up, είναι μοναδικό στην κατηγορία του και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να φαίνονται αλλά και να αισθάνονται κάθε μέρα νέες και όμορφες.

Η ιδέα των Magic Stripes γεννήθηκε από την celebrity makeup artist Natalie Franz, η οποία έχει συνεργαστεί με ονόματα του διεθνές jet set όπως η Lady Gaga και η Taylor Swift.

Τα Wake Me Up Collagen Eye patches είναι καταπραϋντικές μεμβράνες με συμπυκνωμένο κολλαγόνο που μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ανανεώνουν τα κουρασμένα μάτια, ακόμη και με μία μόνο εφαρμογή. Η δροσιστική δράση τους μειώνει τα πρηξίματα, βοηθά στην μείωση των μαύρων κύκλων αλλά και ελαχιστοποιεί τις σακούλες στα μάτια. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενισχύει την υγρασία της λεπτής επιδερμίδας και μειώνει άμεσα τις μικρές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και σημάδια της ξηρότητας. Ταυτόχρονα το κολλαγόνο αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Πρόκειται για μια δερματολογικά ελεγμένη συσκευασία και περιλαμβάνονται 5 μάσκες.

HOW TO USE:

Για την σωστή χρήση ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα

1. Εφαρμόστε σε καθαρό & στεγνό δέρμα

2. Αφαιρέστε τις μεμβράνες από τη συσκευασία και την προστατευτική μεμβράνη

3. Τοποθετείστε κάτω από τα μάτια

4. Εφαρμόστε για 20 – 30 λεπτά και κατόπιν αφαιρέστε. Ταμπονάρετε ελαφρά το υλικό που θα απομείνει.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τα pads καθημερινά εάν τα χρειάζεστε.

Αποθηκεύστε σε δροσερό & στεγνό μέρος.