Το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter της Saryna Key

Το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter της Saryna Key

Τα μαλλιά μας όπως και το δέρμα μας έχουν ανάγκη την φροντίδα μας για να διατηρούνται υγιή. Οι γυναίκες πολλές φορές διαμαρτυρούμαστε για την ποιότητα των μαλλιών μας αλλά πιστεύουμε πως είναι δύσκολο να προμηθευτούμε όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε ή δίνουμε άσκοπα χρήματα σε προϊόντα που δεν αξίζουν. Απλά και αγνά υλικά δημιουργούν μάσκες που μπορούν να δυναμώσουν, να θρέψουν και να αναζωογονήσουν τα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά. Η ευκαιρία να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή στο προϊόν.
Το Damage Repair Shea Butter είναι μια μάσκα μαλλιών που αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της Saryna Key, της εταιρίας που λατρεύουν όλες οι σταρ. Σχεδιασμένη ειδικά για την περιποίηση, αποκατάσταση και επανόρθωση της τρίχας, η φυσική κερατίνη που περιέχει βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο όχι μόνο σε φυσική κερατίνη, αλλά και βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.


Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του «Morrocan oil», ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο.

Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».


Η μάσκα εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και διεισδύει στη τρίχα, από τη ρίζα έως την άκρη για να την «θεραπεύσει» προκειμένου να είναι απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα τα μαλλιά μας. Ιδανικό και για το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες. Δοκιμάστε την!