Τι είναι καλύτερο; Να κόβετε τα μαλλιά σας όταν είναι στεγνά ή βρεγμένα;

Τι είναι καλύτερο; Να κόβετε τα μαλλιά σας όταν είναι στεγνά ή βρεγμένα;

Το κούρεμα είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση. Είναι αυτό που θα φτιάξει ή θα χαλάσει τη διάθεσή σας και αυτό επειδή θέλει το χρόνο του σε περίπτωση που κάτι “πάει στραβά¨. Διορθώνεται όμως αλλά θα πρέπει να κάνετε θυσίες. Σε κάθε περίπτωση, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι καλύτερο; Να κόβετε τα μαλλιά σας όταν είναι στεγνά ή βρεγμένα; Σίγουρα τα μαλλιά και το κόψιμό τους θέλουν τεχνική και γνώσεις αλλά παίζει ρόλο αν είναι στεγνά ή βρεγμένα.

Μάθετε λοιπόν πως ένα λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι είναι να κουρεύουν τα μαλλιά όσο είναι βρεγμένα! Εντάξει, δεν είναι ακριβώς λάθος, απλώς το να κουρεύεις τα μαλλιά σου στεγνά έχει 3 προτερήματα! Ποια είναι αυτά;

Πραγματικό αποτέλεσμα

Γνωρίζεις ότι τα μαλλιά φαίνονται τελείως διαφορετικά βρεγμένα. Κουρεύοντας τα μαλλιά μας νωπά, σίγουρα το μάτι ξεγελάει και όταν τα στεγνώνουμε παθαίνουμε σοκ, αφού νομίζαμε ότι τα κόψαμε λίγο και τελικά το κοντό καρέ πρωταγωνιστεί στην κώμη μας! Έτσι, κουρεύοντας στεγνά τα μαλλάκια μας θα είμαστε 100% σίγουρες για το αποτέλεσμα!

Πιο υγιές για τα μαλλιά

Ναι, είναι αλήθεια! Το κούρεμα σε στεγνά μαλλιά έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη θραύση της τρίχας και φυσικά λιγότερη ζημιά!

Πιο κοντά στο όνειρο

Μπορεί να έψαξες πολύ στο Internet για να βρεις το ιδανικό κούρεμα, μπορεί να συμφώνησε ο κομμωτής σου οτι σου «πηγαίνει», μπορεί να κουβαλάς τη φωτογραφία και να τη δείχνεις με καμάρι στους γύρω σου ανακοινώνοντας πως θα γίνεις (π.χ η επόμενη Pernelope Cruz, αν έχεις επιλέξει το hairlook της) όμως παρατήρησε πως η φωτογραφία που κρατάς έχει στεγνά μαλλιά, εσύ γιατί να κουρευτείς με βρεγμένα;