Τα νέα must-have βραχιόλια της Goupi

Τα νέα must-have βραχιόλια της Goupi

Τα νέα φθινοπωρινά βραχιόλια Goupi Jwls δε μπορούν να αφήσουν αδιάφορη καμία γυναίκα. Είναι ακριβώς ότι αναζητάει κάθε γυναίκα, κάτι εντυπωσιακό, κομψό και “in fashion”.

Σίγουρα με την επιλογή ενός τέτοιου κοσμήματος δε θα περάσετε απαρατήρητη, αφού τα χρώματα σε ασημί, ροζ, χρυσό και μαύρο θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Φθινοπωρινές κομψές νότες που κάνουν τη διαφορά!

Κάτι που επίσης θα σας φτιάξει τη διάθεση, είναι τα απίθανα μπρελόκ που πάντα ξεχωρίζουν και περιμένουν όλες εσάς τις μικρές fashionistas!

Τα Goupi Jwls δημιουργήθηκαν για τις σύγχρονες κοπέλες που αγαπούν τη μόδα και πιστεύουν στη δύναμη του αξεσουάρ σε ένα σύνολο. Είναι όλα χειροποίητα με ποιοτικά υλικά, συνδυασμένα με φαντασία και στόχο την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητα.

Ματάκια, εθνικ στοιχεία,κρύσταλλα, πομπομ και άλλα πολύχρωμα υλικά συνδυάζονται υπό μια πρόκληση: πώς ένα κόσμημα, μπορεί να αλλάξει ακόμα και ένα απλό λευκό tshirt στο πιο casual chic outfit.

Τα κοσμήματα Goupi κυκλοφορούν σε μια πληθώρα διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων, κάνοντας έτσι ακόμα και το πιο αδιάφορο look, εντυπωσιακό. Μπορείτε να τα βρείτε στο Placebo!