Σεμινάριο Ολιστικής Ομορφιάς & Ευεξίας στο Placebo

Σεμινάριο Ολιστικής Ομορφιάς & Ευεξίας στο Placebo

Μάθε πως να φροντίζεις σωστά τον εαυτό σου! 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τον μειωμένο ελεύθερο χρόνο και το αυξημένο στρες μας κλέβει από τη σωστή φροντίδα του εαυτού μας. Μειωμένη λάμψη και ζωτικότητα, πρόωρη γήρανση και ακόμα χειρότερα σοβαρές ασθένειες μπορεί να εμφανιστούν. Από την εποχή του Ιπποκράτη γνώριζαν ότι ο τρόπος ζωής που επιλέγει ο καθένας να ζήσει είναι αυτός που θα τον οδηγήσει πιο κοντά στην ασθένεια ή στην υγεία και ευεξία.

Το χρόνιο στρες, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, ο διαταραγμένος ύπνος, οι μειωμένες κοινωνικές συναναστροφές, η ελάχιστη επαφή με τη φύση, ο ανύπαρκτος χρόνος με τον εαυτό μας και οι αρνητικές σκέψεις που κάνουμε καθημερινά είναι μερικοί από τους λόγους που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση και στις ασθένειες.

Το καλό νέο είναι ότι το σώμα μας έχει τεράστια δύναμη αυτοϊασης και μπορεί να επανέλθει σύντομα αρκεί να μάθουμε να το φροντίζουμε σωστά. Κάνοντας καθημερινότητα μας την αυτο-φροντίδα (self-care) ανοίγουμε το δρόμο προς την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. Η ομορφιά όπως και η υγεία μας είναι προσωπική μας ευθύνη.

Πάρτε μερικά λεπτά και ρωτήστε τον εαυτό σας:

«Πού τοποθετώ την αξία της ζωής μου;»

«Τι ζωή επιλέγω να ζήσω; Με τι ποιότητα;»

Αν οι απαντήσεις δεν σας ικανοποιούν μήπως είναι καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο;

Το σεμινάριο αυτό έχει σκοπό να σας δώσει όλη την απαραίτητη γνώση, διότι η γνώση είναι το πρώτο βήμα προς την υγεία & την ομορφιά, το δεύτερο η αποφασιστικότητα και το τρίτο η δέσμευση σε νέες συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε.

Η επιλογή είναι πάντα δική σας…

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Τι σημαίνει αυτό-φροντίδα (self-care) και πώς να την κάνετε  καθημερινότητά σας.

• Τι σημαίνει εσωτερική ομορφιά και πώς να την αποκτήσετε.

• Πως να περιποιείστε σωστά την επιδερμίδα σας με βάση τις
ανάγκες της.

• Πώς να αναστρέψετε τις διεργασίες της πρόωρης γήρανσης.

• Τα διατροφικά μυστικά που θα σας χαρίσουν ευεξία αλλά θα διατηρήσουν και την επιδερμίδα σας νεανική και λαμπερή σε βάθος χρόνου.

• Πώς να αποκτήσετε ένα όμορφο μα πάνω απ’ όλα υγιές σώμα.

• Πως να μειώσετε το στρες, να μάθετε να αυτορυθμίζεστε και να είστε ανθεκτικοί στις προκλήσεις και στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

• Πώς να αυξήσετε τα επίπεδα της ευεξίας σας και να ζήσετε μια ζωή με εσωτερική & εξωτερική ομορφιά, αρμονία, υγεία και μακροζωία.

Το σεμινάριο παρουσιάζει η Αννίτα Ζάχου Holistic Life & Wellness Coach, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς, των φυσικών καλλυντικών, της υγιεινής διατροφής και της ευεξίας.

www.anitazachou.com

Είσοδος Δωρεάν *Δηλώστε τη συμμετοχή σας έγκαιρα στο 210-9646430, Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Που: Placebo Pharmacy, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Πότε: Σάββατο 21 Απριλίου 18:00 – 20:00