Πώς θα κάνετε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο

Πώς θα κάνετε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο

Καμιά γυναίκα δεν θέλει να περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να πετύχει τα τέλεια έντονα χείλη και να ξεθωριάσουν στο πρώτο κοκτέιλ (ή φιλί…)! Έτσι δεν είναι; Και ποια θέλει να περνάει συνέχεια από το μπάνιο για φρεσκάρισμα; Για να βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε τα μυστικά που θα κάνουν το κραγιόν σας να μένει σταθερό (επιτέλους!) για ώρες.

Για να διατηρήσετε για ώρες το κραγιόν σας, χρησιμοποιήστε το κονσίλερ σαν μολύβι χειλιών. Κάντε το περίγραμμα ακριβώς εκεί που τελειώνει η γραμμή των χειλιών σας και στη συνέχεια πιέστε το δέρμα με το δάχτυλο για να απλώσετε το μείγμα.

Κατόπιν, απλώστε ένα λεπτό στρώμα του κονσίλερ κατά μήκος των χειλιών. Εάν τα χείλη σας είναι στεγνά , βάλτε πρώτα ένα lip balm και περιμένετε ένα λεπτό για να απορροφηθεί. Αυτό βοηθά το κραγιόν σας να μείνει σταθερό και να μην ξεθωριάσει ή “τρέξει”.

Εάν δεν είστε σίγουρες για το χρώμα κραγιόν που χρησιμοποιείτε, το κοραλί είναι το ιδανικό, αφού κολακεύει όλους τους τόνους του δέρματος. Απλώστε το, ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των χειλιών σας. Για να γίνουν πιο γεμάτα, μπορείτε να περάσετε το κραγιόν ελάχιστα έξω από τη γραμμή των χειλιών σας, αλλά όχι περισσότερο.

Αμέσως μετά χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο για να ταμπονάρετε, ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα και να σταθεροποιηθεί το χρώμα.