Πώς θα επαναφέρετε τα μαλλιά μετά τη θάλασσα και τις διακοπές!

Πώς θα επαναφέρετε τα μαλλιά μετά τη θάλασσα και τις διακοπές!

Ο όρος “λάδι για τα μαλλιά” μπορεί να σας ακούγεται αντιφατικός. Και αυτό διότι σας κάνει να σκέφτεστε “Γιατί να βάλω λάδι στα μαλλιά μου; Αν θέλω να λαδώσουν μένω και άλουστη”. Κι όμως τα οφέλη από το λαδάκι των μαλλιών είναι πολλά, ειδικά μετά το καλοκαίρι που τα έχουμε ταλαιπωρήσει από την αλμύρα της θάλασσας και τον ήλιο.

Προσφέρει βαθιά θρέψη, ενυδατώνει και λειαίνει την τρίχα και την κάνει πιο λαμπερή, προστατεύει τα μαλλιά από το κρύο ή τη ζέστη και τον αέρα, καθώς και από το πιστολάκι και “ησυχάζει” τα ατίθασα μαλλιά.

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος! Ένα από τα αγαπημένα μας λάδια και αυτό που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι της ιταλικής εταιρίας Philip Martin ‘s. Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες ακόμα και στη βαφή σας, αφού τα φυσικά έλαια και καταπραϋντικά αποστάγματα που περιέχει, ζωντανεύουν το χρώμα και αναδομούν και ενυδατώνουν τα μαλλιά. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως θεραπεία αναδόμησης σε ταλαιπωρημένα μαλλιά, ως θεραπεία επανόρθωσης μετά από ανταύγειες ή ολικό ντεκαπάζ ή και ως θεραπεία εξισορρόπησης σε τριχωτό με ερεθισμούς ή ξηροδερμία. Θα εκπλαγείτε περισσότερο όμως, όταν μάθετε την πολυχρηστικότητα του. Εκτός από θεραπεία στα μαλλιά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σώμα για ενυδάτωση και προστασία του ερεθισμένου και αφυδατωμένου δέρματος. Ή μήπως προτιμάτε να βάλετε λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι και να κάνετε ένα απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας αντί για κρέμα; Μαγικό!