Ολόισια γραμμή eyeliner και smokey μακιγιάζ στα μάτια σας, εύκολα και γρήγορα!

Ολόισια γραμμή eyeliner και smokey μακιγιάζ στα μάτια σας, εύκολα και γρήγορα!

Όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις το τέλειο γατίσιο μάτι. Ίσως να είναι και το πιο δύσκολο μέρος του μακιγιάζ μας.

Απαιτεί σταθερό χέρι, καλό μάτι για να βγουν ίδιες οι γραμμές και στα δυο μάτια και πολύ υπομονή. Εξίσου δύσκολο είναι και το smokey eye. Το Placebo όμως, σας βρήκε τον τρόπο για να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner αλλά και το πολυπόθητο smokey eye με τη βοήθεια του Beth Bender Beauty κιτ, ένα εξαιρετικό βοήθημα για super επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τα πρωτότυπα σχέδια για τα μάτια και το μακιγιάζ των ματιών δημιουργήθηκαν από τη διάσημη μακιγιέρ των celebrities, Beth Bender. Τα εξαιρετικά αυτά εργαλεία για την εφαρμογή του eyeliner και της σκιάς κατασκευάζονται στις ΗΠΑ με υλικό υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούνται σήμερα σε 129 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δημιουργήστε το αγαπημένο σας μακιγιάζ αβίαστα με επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά που το επιθυμείτε.

Οι μεμβράνες που περιλαμβάνονται στο σετ είναι εύκαμπες, εύχρηστες και προσαρμοσμένες σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος ματιών.

Πώς χρησιμοποιούνται;
Αν για παράδειγμα θέλετε να εφαρμόσετε το efeliner τοποθετήστε την ειδική μεμβράνη στο εξωτερικό περίγραμμα του ματιού. Λειτουργεί εξίσου καλά με στυλό Eye-liner όπως και με Eyeliner σε μορφή τζελ. Ακολουθήστε το περίγραμμα και θα έχετε άψογο αποτέλεσμα σε λίγα μόλις λεπτά.