Φθινόπωρο… ώρα για περιποίηση!

Φθινόπωρο… ώρα για περιποίηση!

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, σχεδόν όλες οι γυναίκες την έχουμε “πατήσει”! Το ξεφλούδισμα μετά την ηλιοθεραπεία είναι αναπόφευκτο κομμάτι του καλοκαιριού. Ακόμα και αν δεν δείτε όμως το δέρμα σας να κοκκινίζει και να ξεφλουδίζει, μετά από τρεις (τουλάχιστον) συνεχόμενους μήνες έκθεσης στον ήλιο, το δέρμα “διψά” και έχει ανάγκη από πλούσια και εντατική ενυδάτωση. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο όμορφες και λαμπερές;

Το Facetox έρχεται να δώσει τη λύση σε αυτή την ανάγκη με μια μάσκα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Το κουτί αποτελείται από όλα όσα χρειάζεστε και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε δύο βήματα.

Τοποθέτηστε ένα φακελάκι από το mixed FaceTox Blend στο μωβ μπολάκι που περιέχεται στη συσκευασία και ανακατέψτε το με ένα φακελάκι ροδόνερο μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Η μάσκα είναι έτοιμη για χρήση!
Αφήστε τη σταθερή για περίπου 20 λεπτά και προτού στεγνώσει εντελώς, ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό και ένα πανάκι ή ακόμα καλύτερα με το Konjac Sponge μας.

Εφαρμόστε 1 – 2 φορές την εβδομάδα για να ξανανιώσετε την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και ξεκούραστη.