Μάσκα εντατικής φροντίδας με Υαλουρονικό by Magic Stripes

Μάσκα εντατικής φροντίδας με Υαλουρονικό by Magic Stripes

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλαυση που προσφέρει η φροντίδα σου για την ομορφιά. Η αίσθηση που νιώθεις και η ικανοποίηση που παίρνεις, φροντίζοντας τον εαυτό σου, αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου και σε οδηγεί σε μονοπάτια πληρότητας, ευχαρίστησης και ηρεμίας. Συνήθως οι περισσότερες ανατρέχαμε στο χώρο κάποιου SPA, για να απολαύσουμε το θεραπευτικό άγγιγμα του μασάζ, να δεχτούμε σοφιστικέ θεραπείες αντιγήρανσης και ανανέωσης ή να επιτρέψουμε στα αρώματα των αιθέριων ελαίων να εισχωρήσουν στους αισθητήρες του εγκεφάλου μας, επεμβαίνοντας στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Προτού ανοίξεις, όμως, την πόρτα, για να τρέξεις στο πιο κοντινό κέντρο ομορφιάς, σκέψου ότι μία από τις καλύτερες φροντίδες που μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου, είναι μία μάσκα προσώπου.

Τα τελευταία χρόνια οι μάσκες προσώπου έγιναν και πάλι μεγάλο trend στη φροντίδα. Αυτό το μαγικό προϊόν είναι πλέον ενισχυμένο με νέες τεχνολογίες για άμεση διείσδυση και δραστικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα, που μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι βελτιώνοντας αισθητά την όψη και την ποιότητα της επιδερμίδας σου. Σίγουρα όμως όλες οι γυναίκες θέλουμε μάσκες που θα κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπά μας!

Όπως σας είπαν και τα κορίτσια μας στο live του Instagram, η μάσκα εντατικής φροντίδας με Υαλουρονικό by Magic Stripes είναι η καλύτερη μάσκα με υαλουρονικού οξύ και την εμπιστεύονται όλες οι celebrities!

Η πλούσια ενυδατική μάσκα Υδρο – τζέλ με Υαλουρονικό οξύ και πλούσια περιεκτικότητα σε υψηλής ποιότητας συστατικά από την Magic Stripes. Η μάσκα έχει την υψηλότερη επίδραση στην προμήθεια των θρεπτικών συστατικών του δέρματος. Απαλύνει, ενυδατώνει και βελτιώνει υψηλά την ελαστικότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Τα ενεργά συστατικά αντιδρούν άμεσα από την θερμοκρασία του δέρματος και έτσι απορροφώνται άμεσα. Τα φυτικά συστατικά διατηρούνται πολύ καλύτερα μέσα στην μάσκα από 100% βαμβάκι η οποία είναι απόλυτα υποαλλεργική. Η μάσκα ενυδατώνει την γερασμένη και ξερή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας την θερμοκρασία της επιδερμίδας που ενισχύει την δράση της και χαρίζει:

  • To υαλουρονικό όξυ απαλύνει άμεσα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Το Υδρό – τζέλ είναι ισχυρό ενυδατικό συστατικό.
  • Άμεση ανακούφιση Βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις κλιματικές αλλαγές.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 3 μάσκες μίας χρήσης.

HOW TO USE: Καθαρίστε προσεκτικά την επιδερμίδα πριν την χρήση.

Βγάλτε την μάσκα από την συσκευασία και αφαιρέστε το προστατευτικό φιλμ.

Τοποθετείστε ξεκινώντας από το μέτωπο και ελαφρώς πιέζεται στην επιδερμίδα.

Μην εφαρμόζεται στα μάτια Αφήστε την μάσκα να δράσει για περίπου 20 με 30 λεπτά.

Αφού αφαιρέστε την μάσκα αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα.