Μάθετε ποιο είναι το προϊόν για τα μάτια που κάνει τα σημάδια της κούρασης παρελθόν!

Μάθετε ποιο είναι το προϊόν για τα μάτια που κάνει τα σημάδια της κούρασης παρελθόν!

Πόσες φορές έχουμε ξενυχτήσει ενώ ξέρουμε πως την επόμενη ημέρα πρέπει να ξυπνήσουμε νωρίς; Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μας συμβαίνει παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα; Δύο μαύροι κύκλοι, συνοδευόμενοι από «σακούλες» και θαμπή όψη, κοσμούν τα κουρασμένα μάτια μας και τα γυαλιά ηλίου γίνονται μόνιμο αξεσουάρ στο πρόσωπό μας.

Φυσικά και έχουμε ήδη δοκιμάσει τα πάντα: DIY μάσκες, μασάζ και φέτες αγγούρι, η μάχη μας με τον «εχθρό» που λέγεται σημάδια κούρασης στα μάτια δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό όμως μέχρι πρόσφατα γιατί ναι, ανακαλύψαμε το μυστικό των διεθνών makeup artists που χρησιμοποιούν στις φωτογραφίσεις και θα το μοιραστούμε μαζί σας.

Ονομάζεται Radiant Eye, δημιουργήθηκε από την γαλλική εταιρία Embryolisse και ουσιαστικά πρόκειται για ένα «έξυπνο» στικ ματιών με πολλές ιδιότητες. Αρχικά ναι, θα εξαφανίσει σταδιακά τους μαύρους κύκλους, ενώ θα σας κάνει να δείχνετε ξεκούραστη στο λεπτό. Είναι απίστευτα δροσερό κατά την εφαρμογή, ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια και τα βαριά βλέφαρα, βελτιστοποιώντας τη φωτεινότητα και κάνοντας το βλέμμα σας να λάμπει.

Είναι επίσης ιδανικό για χρήση πριν ή μετά το μακιγιάζ , αφού σταθεροποιεί το concealer, αυξάνοντας τη διάρκειά του. Με λίγα λόγια ανακαλύψαμε το νέο αγαπημένο μας προϊόν, το οποίο έχουμε συνέχεια μαζί μας στην τσάντα για να ανανεώνουμε τη λάμψη στο βλέμμα μας κάθε στιγμή της ημέρας.

Έξτρα tip: Μπορείτε να την βάζετε στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ για να σας δροσίσει ακόμα περισσότερο και να ξεπρήξει τα μάτια σας από τον πολύ ή λίγο ύπνο!

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, να σας ενημερώσουμε πως η Embryolisse «γεννήθηκε» στη Γαλλία το 1950, όταν ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού δημιούργησε τη θρυλική κρέμα Lait-Crème Concentré. Από τότε μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουλήσει 15 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως και τα προϊόντα της εταιρίας έχουν γίνει το απόλυτο must have όλων των makeup artists και celebrities.

Θα το βρείτε ασφαλώς στα ράφια του Placebo!