Λαμπερή επιδερμίδα με τα scrub της Aloe Plus

Λαμπερή επιδερμίδα με τα scrub της Aloe Plus

Ποια γυναίκα δεν θέλει ένα λαμπερό, λείο και υγιές δέρμα; Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση. Η σωστή απολέπιση σώματος και προσώπου σε εβδομαδιαία βάση μπορεί να αναδείξει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της υγεία και λάμψη. Η καλή απολέπιση δίνει άλλωστε στην επιδερμίδα τη δυνατότητα να ενυδατώνεται καλύτερα. Έπειτα σειρά έχει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν scrub που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Όπως σας εξήγησαν και τα κορίτσια μας, Βιβή και Σίλια, στο Instagram τα sorbe scrub της Aloe Plus, για πρόσωπο και σώμα είναι πραγματικά σαν μους. Από τα λίγα scrub που μπαίνουν σε στεγνό δέρμα, πλούσια σε βιταμίνες και αλόη, που ενεργοποιείται με ελαφρές κινήσεις, είναι κατάλληλα ακόμα και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Το καλύτερο; Τα υπέροχα scrubs σώματος και προσώπου έχουν αρώματα και ονομασίες εμπνευσμένες από τα αγαπημένα σας κοκτέιλ strawberry daquiri, apple martini, blue lagoon, margarita lemon. Συνδυασμένα πάντα, όπως προαναφέραμε, με τη μοναδική δύναμη της βιολογικής αλόης!

Θα τα βρείτε ασφαλώς στα ράφια του Placebo Pharmacy!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ελληνική Aloe Plus παράγει φυσικά καλλυντικά με την δύναμη της βιολογικής Αλόης! Η εταιρία Kappas Aloe Plus LTD αναπτύσσει και προωθεί στην αγορά μία μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων, η οποία είναι βασισμένη εξ ολοκλήρου στις ευεργετικές ιδιότητες της ALOE VERA, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ο πολύμηνος σχεδιασμός και η έρευνα είναι βασικοί πυλώνες της ποιότητας των προϊόντων της Aloe Plus. Όλες οι παραγωγές έγιναν αποκλειστικά σε ελληνικά εργοστάσια, σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και το αποτέλεσμα είναι τα υπέροχα προϊόντα της Aloe Plus που σίγουρα θα σας κερδίσουν.