Κάντε spa στο… σπίτι με φυσικό κερί Ariadne

Κάντε spa στο… σπίτι με φυσικό κερί Ariadne

Το κερί για μασάζ έχει διπλή χρησιμότητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν αρωματικό κερί για να αρωματίζει το χώρο και να φτιάχνει την διάθεση ενώ μπορείτε επίσης και να το λιώσετε για μασάζ. Το λιωμένο κερί πρέπει να έχει θερμοκρασία χαμηλή λίγο πιο ζεστό από την φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος ώστε στην επιδερμίδα να δίνει την ευχάριστη αίσθηση ήπιας ζέστης. Για ένα spa στο σπίτι λοιπόν που θα σας μείνει αξέχαστο, τι καλύτερο από το φυσικό κερί Ariadne σε άρωμα καρύδας ή βανίλιας;

Πρόκειται για 100% φυσικό κερί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε μορφή μασάζ για αποτοξίνωση, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, χαλάρωση.

Μια μοναδική ιδέα λαδιού για μασάζ σε μορφή κεριού. Η θερμότητα λιώνει σιγά-σιγά τα έλαια προσφέροντας ένα ζεστό και αποτελεσματικό λάδι μασάζ, καθώς η θερμότητα, του επιτρέπει καλύτερη διείσδυση στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους μασάζ. Στόχος είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες.

Τα Ariadne Massage Candles είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από τα βέλτιστα θρεπτικά συστατικά για τo δέρμα. Ενεργοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ευεργετικές ιδιότητες των αγνών φυτικών ελαιών και αιθέριων ελαίων αναμεμειγμένα με γνήσιο μελισσοκέρι.

Το προϊόν θερμαίνεται και λιώνει σιγά σιγά και τα αρώματα κατακλύζουν το χώρο. Μοναδική και πρωτότυπη αίσθηση χαλάρωσης σε συνδυασμό με αρώματα από αιθέρια έλαια βανίλιας και καρύδας που θα σας αναζωογονήσουν. Μια μοναδική θεραπεία που θα φέρει σε ισορροπία το κεντρικό νευρικό σύστημα και θα ενεργοποιήσει τους θερμικούς δέκτες του σώματος.

Τρόπος Χρήσης

Kερί μέλισσας σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, τα οποία μετατρέπονται σε έλαιο υπό την επίδραση της θερμότητας από το φυτίλι του κεριού. Ενα μασάζ που γίνεται σε όλο το σώμα με ζεστό κερί που λιώνει κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Το Candle Massage μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να το ανάψετε, ως κεραλοιφή-βάλσαμο, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.