Για εντυπωσιακά μαλλιά Marlies Moller!

Για εντυπωσιακά μαλλιά Marlies Moller!

Τα προϊόντα της Marlies Moller beauty haircare τώρα και στο Placebo για να είναι τα μαλλιά σας στα καλύτερά τους τον χειμώνα που έρχεται.

Η Marlies Moller, είναι μία γερμανική μάρκα που υπόσχεται επαγγελματική περιποίηση και στυλ σε κάθε τύπου μαλλιών ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Η ιστορία της Marlies Moller χρονολογείται από το 1962 όταν και άνοιξε το πρώτο κομμωτήριο στο Αμβούργο η κα Moller. Στόχος της ήταν όχι μόνο να παρέχει περιποίηση μαλλιών σε κάθε πελάτισσα, αλλά και να την κάνει να νιώθει ξεχωριστή μιας και λάμβανε τις κατάλληλες συμβουλές για φροντίδα και φορμάρισμα των μαλλιών της για το σπίτι. Τα πρώτα προϊόντα ιδιωτικής μάρκας Marlies Moller εισήχθησαν στην αγορά το 1988 προκαλώντας επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής. Εκτός από προϊόντα styling, καθαρισμού, περιποίησης και βαθιάς ενυδάτωσης από το 1996 προστέθηκαν και χειροποίητες βούρτσες που παράγονται στην Ιταλία και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Με τα Marlies Moller ο καθένας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης και να δημιουργήσει το δικό τους ύφος φροντίζοντας συγχρόνως τα μαλλιά του ώστε να φαίνονται πάντα υγιή και υπέροχα. Όλη η «τεχνογνωσία» μπορεί να βρίσκεται πλέον και στο σπίτι σας. Τα Marlies Moller ήρθαν για να σας εντάξουν στον κόσμο της πολυτέλειας, της τελειότητας και της επαγγελματικής ολοκληρωμένης φροντίδας μαλλιών.

Στο Placebo θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές:

  • Specialists
  • Moisture
  • Volume
  • Strength κ.α