Για ένα εντυπωσιακό βλέμμα αποκτήστε τις βλεφαρίδες Scott Barnes

Για ένα εντυπωσιακό βλέμμα αποκτήστε τις βλεφαρίδες Scott Barnes

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν μεγαλύτερη ένταση και προσδίδουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέλετε να υιοθετήσετε το σαγηνευτικό βλέμμα των διάσημων star όπως η Kim Kardashian, η Madonna, η Jennifer Lopez κ.α.; Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες με φυσική τρίχα από των celebrity makeup artist Scott Barnes χαρίζουν ένα σαγηνευτικό, τολμηρό, sexy αλλά και ποιο απλό βλέμμα, αναλόγως τι επιθυμείτε. Θα τις βρείτε στο Placebo σε πολλά σχέδια για όλα τα γούστα. Μην διστάσετε να τις φορέσετε σε μια απλή σας βραδινή έξοδο ή και κάθε φορά που θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής.

Eyelashes Jenny O – Βλεφαρίδες by Scott Barnes

Βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής με τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες Jenny O. Ο πλούσιος όγκος στην ρίζα της βλεφαρίδας και το μήκος που μπλέκεται φυσικά με τις δικές σας χαρίζει ένταση στο βλέμμα χωρίς να το βαραίνει. Από μεταξένια φυσική τρίχα αλόγου πάντα cruelty free είναι άνετες και ευχάριστες στην εφαρμογή.

Eyelashes Ursula – Βλεφαρίδες by Scott Barnes

Τολμηρή, Sexy και χυμώδης η βλεφαρίδα Ursula σας δίνει μια μικρή γεύση των πιο γοητευτικών σταρ του Hollywood. Με ειδικό σχεδιασμό που συνδυάζει ιδανικά πλούσιο όγκο και μήκος. Μην διστάσετε να την φορέσετε σε μια απλή σας βραδινή έξοδο ή και κάθε φορά που θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Από βελούδινη φυσική τρίχα Mink Σιβηρίας.

Eyelashes Sophia – Βλεφαρίδες by Scott Barnes

Αποκτήστε λίγο από την αύρα των σειρήνων της μεγάλης οθόνης. Η βλεφαρίδα Sophia είναι εμπνευσμένη από το χαρακτηριστικό Cat Eye look της θρυλικής Sophia Loren. Ειδικά σχεδιασμένη να ξεκινάει με μία φυσική εσωτερική γωνία και πλούσιο όγκο στο τελείωμα για να αποκτήσετε το απόλυτα «γατίσιο» βλέμμα. Με πλούσιες και χυμώδεις στρώσεις που μεταμορφώνουν τα μάτια σας σε ακαταμάχητα ελκυστικά και sexy .

Eyelashes Kelly – Βλεφαρίδες by Scott Barnes

Η Kelly είναι μια πανέμορφη και sexy βλεφαρίδα που θα σας χαρίσει γεμάτο σαγηνευτικό βλέμμα. Με κωνική εσωτερική, εξωτερική γωνία και πλούσιο μήκος στο κέντρο μεταμορφώνει τα μάτια σας , μεγαλώνοντας και τονίζοντας τα.

HOW TO USE: Τοποθετήστε την κόλλα για βλεφαρίδες στην ρίζα των βλεφαρίδων και εφαρμόστε, ασκώντας ελαφρά πίεση παράλληλα στην ρίζα με τις δικές σας. Πριν την εφαρμογή δοκιμάστε το μέγεθος αν ταιριάζει στα μάτια, εάν χρειάζεται κόψιμο προσαρμόστε την αφαιρώντας ισομετρικά από μια τούφα στην κάθε μια. Καθαρίζονται και ξανά χρησιμοποιούνται . Φυλάξτε τις στην υπέροχη πολυτελή θήκη τους.