Η ομορφιά είναι τέχνη

Breast Cancer Awareness: Πολυμορφικό Φουλάρι από την Ioanna Kourbela

Με Επίκεντρο τη Γυναίκα, η Ioanna Kourbela, ενισχύει υποστηρίζοντας την Εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Momad: Minimal βραχιόλια και κολιέ για όλες τις ώρες!

Ντυθείτε με στυλ με τα γυναικεία κοσμήματα Μomad που θα βρείτε στο Placebo : minimal βραχιόλια και κολιέ. Θα τα θέλετε όλα.

Placebo Beauty με προϊόντα Nuxe!

We love Nuxe! Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς στο «ναό» της ομορφιάς και της ευεξίας, στο Placebo Spa! Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου,  η Nuxe θα σας αποκαλύψει tips ομορφιάς και

Constasy: Το αξεσουάρ που δεν θα θες να αποχωρίζεσαι!

Δεν είναι ένα ακόμη αξεσουάρ. Είναι ανάγκη. Ο λόγος για τα ζεστά κασκόλ Constasy που από απλώς προαπαιτούμενο χειμερινό αξεσουάρ, μετατράπηκαν σε fashion statement!

Manta:Μια Βούρτσα που Αγαπάει τα Μαλλιά

Πολλά περισσότερα από μία βούρτσα! Το MANTA γλιστράει απαλά μέσα από τα μαλλιά σας για ελάχιστη θραύση και μέγιστη λάμψη.

Placebo Beauty με προϊόντα Philab!

Σαν μια σύγχρονη πριγκίπισσα απολαύστε μια περιποίηση spa και την ιεροτελεστία του καλλωπισμού στον «ναό» της ομορφιάς και της ευεξίας, στο Placebo Spa, που αντιμετωπίζει τις ανάγκες του προσώπου με

Τα νέα σετ περιποίησης Dirty Works θα σας ξετρελάνουν!

Τα ξέρετε και τα αγαπάτε! Τα προϊόντα ομορφιάς Dirty Works είναι τα πιο fun προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που αγαπάνε όλες οι fashionistas!

Placebo Beauty με προϊόντα Jurlique!

Σαν μια σύγχρονη Κρεοπάτρα απολαύστε μια περιποίηση spa και την ιεροτελεστία του καλλωπισμού στον «ναό» της ομορφιάς και της ευεξίας, στο Placebo Spa, που αντιμετωπίζει τις ανάγκες του προσώπου με

Οι αγαπημένες μυρωδιές από τα λάδια της Hei Poa τώρα και σε αρώματα

Δύο από τα best selling λάδια της HEIPOA έγιναν… αρώματα και μας έχουν κυριολεκτικά μεθύσει με τις μυρωδιές τους!

Μήνας fashion στο Placebo!

Αγαπάμε τη Μόδα και σας το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία γι΄αυτό και αφιερώνουμε το μήνα Νοέμβριο στη Μόδα!