Στο Placebo θα βρεις ένα πλήρες αθλητιατρικό τμήμα για κάθε σου ανάγκη

Στο Placebo θα βρεις ένα πλήρες αθλητιατρικό τμήμα για κάθε σου ανάγκη

10 χρόνια το αθλητιατρικό μας corner στο Placebo συνεχώς μεγαλώνει. Ανακαλύπτουμε ό,τι νέο υπάρχει και σας το παρουσιάζουμε. Για κάθε ενόχληση και πόνο υπάρχει και μία λύση.
Οι επιλογές πολλές και το εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα κοντά σας για να σας προτείνει την κατάλληλη λύση. Πάντα με τους καλύτερους συμμάχους όπως Bauerfiend , Orliman , Menthogel κλπ.

 

Η ελαστική επιαγκωνίδα Epitrain της εταιρίας Bauerfeind διαθέτει ένθετα μαξιλαράκια σιλικόνης, τα οποία περιβάλλουν τους κονδύλους και τους παρακείμενους κερκιδικούς και ωλένιους μύες. Η διαλλείπουσα συμπίεση που ασκούν τα ένθετα σιλικόνης της επιαγκωνίδας στους μύες και τις ίνες των τενόντων, βελτιώνει τη κυκλοφορία και επιταχύνει την απορρόφηση του αίματος. Η ορθοπεδική  επιαγκωνίδα είναι κατασκευασμένη από μαλακό, ελαστικό υλικό για εξαιρετική άνεση και άψογη εφαρμογή.

Xρώµα: γκρι – µπλε
Eνδείξεις: Η ελαστική επιαγκωνίδα Epitrain με ένθετα σιλικόνης ενδείκνυται για μπουρσίτις, επικονδυλίτιδα, οιδήµατα, αρθρίτιδα, µυοτενοντοπάθειες, µετεγχειρητικοί και µετατραυµατικοί ερεθισµοί.
Mεγέθη: Περίµετρος του αντιβραχίονος 12 cm κάτω από την άρθρωση του αγκώνα σε cm.

 

 

 

 

 

 

Ο λειτουργικός κηδεμόνας καρπού Manutrain της εταιρίας Bauerfeind είναι κατασκευασμένος από από ιδιαίτερα ελαστικό, διαπνέον υλικό, το οποίο απωθεί την υγρασία για αποτελεσματική συμπίεση και τέλεια άνεση. Ο κηδεμόνας καρπού Manutrain αποτελεί ένα ενεργό βοήθημα για σταθεροποίηση του καρπού, χάρη στο ανατομικό του σχεδιασμό και τα δύο πλάγια ένθετα σιλικόνης, τα οποία ασκούν μία διαλλείπουσα συμπίεση στους μύες και στις ίνες των τενόντων, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία και επιταχύντας την απορρόφηση του αίματος. Ο κηδεμόνας διαθέτει πλαστικό, προσθαφαιρούμενο έλασμα για ακινητοποίηση της πηχεοκαρπικής άρθρωσης. Ο πρόσθετος, αυτοκόλλητος ιμάντας Velcro επιτρέπει τη σταθεροποίηση του εσωτερικού ελάσματος.

Χρώμα: γκρι-μπλε
Ενδείξεις: Ο λειτουργικός κηδεμόνας καρπού Manutrain ενδείκνυται για αρθραλγία, αστάθεια καρπού, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ερεθισμούς του καρπού μετά από ψευδάρθρωση σκαφοειδούς, χονδρομαλάκυνση, αρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα, αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, κάκωση νεύρων.
Μεγέθη: 

 

 

 

 

 

Η ελαστκή επιγονατίδα Genutrain P3, της εταιρίας Bauerfeind διαθέτει ειδικά σχεδιασµένο ένθετο σιλικόνης με λείες άκρες και προεξοχές σιλικόνης οι οποία ασκεί διαλλείπουσα πίεση ανακουφίζοντας από τις ενοχλήσεις. Το ειδικά σχεδιασμένο υλικό του και η σιλικόνη κάνει μια ελαφριά μάλαξη κατά τη διάρκεια της κίνησης, μειώνοντας το οίδημα και ενεργοποιώντας τους μύες που σταθεροποιούν την άρθρωση.Οι ιμάντες στο επάνω και κάτω μέρος της ελαστικής επιγονατίδας εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή ενώ προστατεύουν και το γόνατο να μην παρεκλείνει. Η ορθοπεδικής επιγονατίδα διαθέτει διορθωτική λωρίδα, πλευρικά, στο περιθώριο της επιγονατίδας, η οποία συντελεί στην ευθυγράμμιση της επιγονατίδας στο κέντρο και δρα ενάντια στην παρεκτόπισή της.

Χρώμα: γκρι – μπλε
Eνδείξεις: Η ελαστική επιγονατίδα με ένθετο σιλικόνης Genutrain P3 ενδείκνυται για αστάθεια επιγονατίδος, χαλαρότητα τενόντων, πλάγια µετατόπιση της επιγονατίδας, χονδροµαλάκυνση επιγονατίδας, υπερύψωση επιγονατίδας, µετεγχειρητικά σε επέµβαση πλάγιας απελευθέρωσης, αρθρίτιδα, αστάθεια συνδέσµων, και στη σπάνια περίπτωση της µετατόπισης επιγονατίδας επί του καθέτου άξονα, όπου η επιγονατίδα φοριέται ο αριστερός στο δεξί και αντίστροφα.
Mεγέθη:  

 

 

 

 

 

Η επιστραγαλίδα OS 6240 της σειράς Orliman Sport, Ισπανίας είναι κατασκευασμένη από ελαστικό διαπνέον υλικό, ιδιαίτερα δυνατό αλλά και ευχάριστο. Η επιστραγαλίδα δεν έχει ραφές για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και άψογη εφαρμογή. Η ελαστική επιστραγαλίδα άθλησης διαθέτει μαλακό μαξιλαράκι το οποίο κατανέμει ομοιόμορφα τη συμπίεση στην άρθρωση και στα μαλακά μόρια. Ασκεί ελαφριά μάλαξη βελτιώνοντας την κυκλοφορία και βοηθάει στην απορρόφηση του οιδήματος. Είναι ιδιαίτερα μαλακή στην πτέρνα.

Χρώμα: γκρι
Ενδείξεις: Η επιστραγαλίδα OS 6240 της σειράς Orliman Sport ενδείκνυται για ήπια αστάθεια της άρθρωσης, φλεγμονή, προ/μετεγχειρητικές ενοχλήσεις, τενοντοπάθεια, στήριξη/προστασία κατά τη διάρκεια της άθλησης.
Μεγέθη:

 

 

 

 

 

Η ελαστική ζώνη οσφύος / μέσης Lordoloc της εταιρίας Bauerfeind Γερμανίας έχει λεπτή αλλά αποτελεσματική κατασκευή. Παρέχει στήριξη χάρη στους δύο ρυθμιζόμενους ιμάντες και τα τέσσερα ελαφρά ελάσματα αλουμινίου στην περιοχή της οσφυϊκής χώρας, προστατεύοντας τη σπονδυλική στήλη όταν το μυϊκό σύστημα είναι αδύναμο. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκήσουν οι επάνω ιμάντες, τόσο μεγαλύτερη στήριξη παρέχεται. Τα ελάσματα διαμορφώνονται για άψογη εφαρμογή και προσφέρουν επιπλέον σταθερότητα στο μυϊκό σύστημα. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και άνετη: Κλείνει με αυτοκόλλητο velcro με πρακτικούς ιμάντες. Ο βαθμός συμπίεσης που ασκούν οι ιμάντες εξαρτάται από την εφαρμογή τους. Το μαλακό, λεπτό και ελαφρύ υλικό της ζώνης Lordoloc εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και δεν φαίνεται μέσα από τα ρούχα.

Xρώµατα: γκρι-µπλε
Eνδείξεις: Η ζώνη οσφύος / μέσης Lordoloc ενδείκνυται για οσφυαλγία, Lumbago, σύνδροµο Facet, φλεγµονή οσφυοϊερής άρθρωσης, αλλοιώσεις σπονδυλικής στήλης, µυϊκή ατροφία (π.χ. σε οστεοπόρωση)
Mεγέθη: 1-6 Περίμετρος μέσης σε εκατοστά.

 

 

 

Menthogel ανατομικοί πάτοι καθημερινής χρήσης από υδρογέλη με ειδική επίστρωση από μικροϊνες (microbibre coating) και ενσωματωμένα επιθέματα στήριξης 3 σημείων (καμάρα, πτέρνα, μετατάρσιο).

Απορροφούν τους κραδασμούς, κατανέμουν σωστά το βάρος που δέχεται το πέλμα κατά τη βάδιση και συμβάλουν στην καλή ισορροπία του σώματος. Είναι εμποτισμένοι με μέντα για να δροσίζουν και να απαλλάσσουν τα πόδια από βακτήρια, κακοσμία και ιδρώτα.

  • Λεπτός σχεδιασμός, ταιριάζουν σε κάθε είδος παπουτσιού
  • Καθαρίζονται με ελαφρώς υγρό μαλακό πανί (στυμμένο) και επαναχρησιμοποιούνται

Κόβονται στο επιθυμητό νούμερο ακολουθώντας τις σηματοδοτημένες γραμμές.

 

 

 

Placebo pharmacy

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

2109646430