Τα 12 κορυφαία εργαστήρια της Εναλλακτικής Δράσης για τον μήνα Νοέμβριο

Τα 12 κορυφαία εργαστήρια της Εναλλακτικής Δράσης για τον μήνα Νοέμβριο

Όσοι θέλατε να ξεκινήσετε τις … εσωτερικές σας αναζητήσεις μα δεν ξέρετε από που να αρχίσετε δίχως να σας στοιχίσει πολλά, αλλά και όσοι θέλετε το κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνετε, να διερευνήσετε νέες τεχνικές και ν’ ανακαλύψετε καινούρια ταλέντα, δείτε παρακάτω τις δώδεκα καλύτερες προτάσεις της Εναλλακτικής Δράσης για τον μήνα Νοέμβριο.

Expressive art therapy

(1-11-17) Στο Κέντρο έντεχνης δράσης και θεραπείας, στο Θησείο, θα βρείτε αυτό το καλλιτεχνικό απόγευμα και θ’ ανακαλύψετε πολλά θαυμαστά για τον εαυτό σας. Κυρίως πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είστε και μας/σας το κρύβατε τόσο καιρό! Η θεραπείες χρωμάτων είναι πράγματι εκπληκτικές, ιδιαιτέρως τώρα που νυχτώνει νωρίς.

Κόστος συνάντησης: 25 ευρώ.

Gua Sha σύσφιξης προσώπου

(1-11-17): Όσοι είναι γνώστες τους Gua Sha δε χρειάζονται συστάσεις για αυτό το event, ξέρουν πόσο ωραία μπορούν να νιώσουν και να δείξουν με αυτή την απλή τεχνική που μας φέρνουν οι Κινέζοι από τα βάθη της ιστορίας τους και της Ιατρικής τους. Όσοι δεν έχετε εντρυφήσει ακόμη σε αυτή τη απλή τεχνική αποτοξίνωσης και σύσφιξης προσώπου, απλά κλείστε θέση! Θα φύγετε από εκεί δείχνοντας τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότεροι. Αυτό ισχύσει και για τους άντρες!

Το κόστος είναι 20 ευρώ.

Η χύτρα της μεταμόρφωσης

(4-11-17): Και πάλι στο Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας (έχετε να δείτε πολλά εκεί) αυτό το υπέροχο, Δωρεάν! event σαμανικής προσέγγισης της σκιερής μας πλευράς η οποία παρά την περιφρόνηση με την οποία την μεταχειριζόμαστε, δεν παύει να έχει μέσα της τις πιο δημιουργικές μας ικανότητες!

Δωρεάν Συμμετοχή

Συστημική Αναπαράσταση

(5-11-17): Μία εκπληκτική τεχνική της σύγχρονης Συστημικής Ψυχολογίας που έχει κερδίσει έδαφος διότι εκτός από το βάθος και την ταχύτητα με την οποία δουλεύει στον ψυχισμό μας, είναι και εξαιρετικά συναρπαστική, εντυπωσιακή, θαυμάσια! Και πάλι το Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας σας έχει την πιο φτηνή πρόταση, μόλις 10 ευρώ, ώστε να έρθετε σε επαφή με αυτή την τεχνική.

Το κόστος συμμετοχής είναι €10.

Αυτοεκτίμηση: Ο δρόμος της Αγάπης

(6-11-17) Από τον έμπειρο χώρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Αξίζω» στο Περιστέρι, διοργανώνεται ομάδα με θέμα «Αυτοεκτίμηση – Ο δρόμος της αγάπης Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που επαναλαμβάνεται το εργαστήριο καθώς τις δύο προηγούμενες φορές έγινε sold out σε λίγες μόνο μέρες.

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ.

Conversation Class… για να λυθεί η γλώσσα σας στα αγγλικά

(6-11-2017) : Το Perfect English διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο conversation classes. Το μάθημα προσφέρει εξάσκηση και στη συνομιλία και στην ακαδημαϊκή συζήτηση και στο public speaking και οδηγεί τους συμμετέχοντες στο επίπεδο των φυσικών ομιλητών της γλώσσας!

Κόστος συμμετοχής  30€.

Ανοιχτή Ψυχοεκπαιδευτική Ομάδα

(8-11-17) : Στο «Αξίζω» στον χώρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στο Περιστέρι, η ανοιχτή ψυχοεκπαιδευτική είναι αυτό που υπόσχεται: Εκπαίδευση πάνω σε θέματα Ψυχολογίας με βιωματικές προσεγγίσεις και εργαστήρια μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της ομάδας. Αυτή την πρόταση, τη βρίσκουμε απλά πρωτοποριακή.

Κόστος συμμετοχής 30€.

Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα

(8-11-17): Καθώς θα περιμένετε στο σύνταγμα την παρέα σας για live σερφάρισμα στην Ερμού, μπείτε μια στιγμή στο Public. Η Βίκη Τσώκου, Life Coach, παρουσιάζει το βιβλίο του Richard Carlson με τον ομώνυμο τίτλο: Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα. Γιατί όλα είναι μικροπράγματα.

Δωρεάν Συμμετοχή

«Τα μυστικά της ζωτικής δύναμης»

(11-11-17) Πρόκειται για ένα τρίωρο εργαστήριο ευεξίας από το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. που σημαίνει Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας. Μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους διοργανωτές και το έργο τους όσοι δεν τους ξέρετε ήδη.

Κόστος συμμετοχής €15

Σωματοθεραπευτική Εξισορρόπηση

(18-11-2017) Τo Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 16.30, το Satori Land, σε συνεργασία με την Αντιγόνη Τσεγγελή, διοργανώνει εργαστήριο Σωματοθεραπευτικής Εξισορρόπησης «1ο Chakra, Γείωση και Ύπαρξη». Είναι η πρώτη από τον κύκλο των δέκα συναντήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο του εργαστηρίου Σωματοθεραπευτικής Εξισορρόπησης σχετικά με τα Chakras.

Κόστος Συμμετοχής €20

Μη βίαιη Επικοινωνία

(24-11-17) Θα θέλατε να επικοινωνείτε με τους σημαντικούς άλλους ξεκάθαρα και δίχως να θυμώνετε ό,τι μα ό,τι σας απασχολεί; Αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς! Ένα σεμινάριο που σώζει σχέσεις. Η διεξαγωγή του γίνεται στο Γαλάτσι, στον όμορφο χώρο του Satori Land, που έχει πολλά ακόμα να μας παρουσιάσει και όλα ενδιαφέροντα!

Κόστος συμμετοχής €15.

Περί Ανθοϊαμάτων

(25-11-17) Μία παρουσίαση των Ανθοϊαμάτων και των θαυμάσιων ιδιοτήτων τους, με την κυρία Μαρίνα Αγγελή, Ψυχίατρο η οποία τα έχει χρησιμοποιήσει και ερευνήσει σε κλινικές μελέτες και περιπτώσεις για πάνω από τρεις δεκαετίες. Τα μυστικά τους πολλά μα αποκαλύπτονται εύκολα σε όλους.

Κόστος συμμετοχής €10.