Η Νάνσυ Μαλλέρου σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις καλύτερα μέσα στο 2019

Η Νάνσυ Μαλλέρου σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις καλύτερα μέσα στο 2019

Ανακάλυψε κι εσύ πως «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» με το νέο ημερολόγιο θετικής σκέψης της Νάνσυ Μαλλέρου…

Γνωστή και ως «γκουρού της ευτυχίας» η Δρ. Nάνσυ Μαλλέρου ξέρει τον τρόπο για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, ομορφότερη και πιο αισιόδοξη τη χρονιά που έρχεται.

Στο Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» έχει ετοιμάσει εργαλεία και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ένα υπέροχο 2019 και να εξελιχθείτε ως άνθρωποι μέρα με τη μέρα.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα: αυτοπεποίθηση, σχέσεις, αυτοδιαχείριση, φροντίδα του εαυτού, έμπνευση, αποφάσεις, όρια κ.ά. Κάθε μήνα κάντε τις ασκήσεις coaching που σας προτείνει η χαρακτηρισμένη από τα ΜΜΕ ως «γκουρού της ευτυχίας» και αναζητήστε τις θετικές δηλώσεις της εβδομάδας για να βελτιώσετε τη ζωή σας άμεσα!

Οι Θετικές Δηλώσεις είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο coaching που χρησιμοποιεί με τους πελάτες της πάνω από μία δεκαετία.

Πρόκειται για σύντομες θετικές φράσεις, στον ενεστώτα, που εκφράζουν κάτι που θέλουμε να μας συμβεί ή κάτι που θα θέλαμε να είμαστε, και μπορούν να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας: τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, το χαρακτήρα μας, τη δουλειά μας. Οι Θετικές Δηλώσεις λειτουργούν σαν εντολές στο υποσυνείδητό μας, κάνοντάς μας να προσέχουμε, να επιλέγουμε, να δρούμε και να αντιδρούμε σύμφωνα με αυτές. Στην ουσία πρόκειται για έναν τρόπο ελέγχου του εσωτερικού μας διαλόγου, ο οποίος ευθύνεται για πολλές από τις πράξεις και τα συναισθήματά μας. Επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε καινούριες ενδυναμωτικές εγγραφές στον εγκέφαλό μας! Το μυστικό είναι να τις επαναλαμβάνετε όσο περισσότερες φορές μπορείτε μέσα στην ημέρα και για τουλάχιστον ένα δύο μήνες. Τις καλύτερες από αυτές μπορείτε να τις λέτε στον εαυτό σας για πάντα.
Βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά, τι σας δίνει κουράγιο, ελπίδα, δύναμη και χαμόγελο, και πείτε το δυνατά στον εαυτό σας, γράψτε το σε όμορφα, πολύχρωμα χαρτιά και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας και όχι μόνο: στον καθρέφτη, στο πορτοφόλι σας, στο κινητό σας, σαν κωδικό στον υπολογιστή σας, στο ψυγείο σας κ.λπ.

Συγγραφέας
Χαρακτηρισμένη από τα ΜΜΕ ως η «γκουρού της ευτυχίας», η Δρ Μαλλέρου, ιδρύτρια της Life Clinic Group, είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός, αλλά τρόπος να ταξιδεύει.

Έχει την πατρότητα του όρου «εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει τη μεθοδολογία της στο coaching.

Είναι η εμπνεύστρια και βασική εισηγήτρια του ετήσιου δωρεάν σεμιναρίου Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ», το οποίο έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτομα και έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον Τύπο.
Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation [ICF] – Greece Chapter).

Είναι συγγραφέας των βιβλίων Καλύτερα Γίνεται – Ο 1ος Ελληνικός Οδηγός Life Coaching (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ, 2009), Ανταγωνιστές, Συνεργαστείτε! (εκδ. Ι. Σιδέρης, 2006) και των ημερολογίων Καλύτερα Γίνεται. Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σημαντικότερα ΜΜΕ.

Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ΜΒΑ από το European School of Management (Oxford, Madrid, Paris) και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Είναι απόφοιτος του Coach U και διαπιστευμένη coach και έχει δίπλωμα Life Style Management από το τμήμα διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.

Έχει δώδεκα χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, σε υψηλές θέσεις επικοινωνίας, και έντεκα χρόνια ακαδημαϊκής πορείας, διδάσκοντας μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Της αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, να ταξιδεύει, να μαθαίνει και να εξελίσσεται.
Γεννημένη το 1970 στην Αθήνα, η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο. Πιστεύει ότι είναι πολύ τυχερός άνθρωπος και ότι «η ζωή τής φέρεται καλά».

Η νέα χρονιά πλησιάζει και η Νάνσυ Μαλλέρου σου ζητάει να μην ξεχνάς ότι πάντα «Καλύτερα Γίνεται στη ζωή σου!».