Για “Happy Feet” σας περιμένουμε για ένα δωρεάν πελματογράφημα!

Για “Happy Feet” σας περιμένουμε για ένα δωρεάν πελματογράφημα!

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 10:00 – 15:00 σας περιμένουμε για ένα δωρεάν πελματογράφημα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα συνδεδεμένη με Η/Υ που μετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πρόκειται για μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία. Θα βγάλετε τα παπούτσια και τις κάλτσες σας και με γυμνό πόδι θα περπατήσετε πάνω στην επιφάνεια του πελματογράφου, αρχικά με το δεξί πέλμα και κατόπιν με το αριστερό. Για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους, επαναλαμβάνεται η δυναμική μέτρηση τρεις φορές, ώστε να επιλέξει ο ειδικός την πιο σωστή. Για τη στατική μέτρηση, πρέπει να σταθείτε σε χαλαρή, όρθια στάση πάνω στην επιφάνεια του πελματογράφου.

Γιατί να το κάνετε;

Κάνοντας ένα δωρεάν πελματογράφημα έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τις πιέσεις που καταπονούν το σώμα σας και ξεκινούν από τη κακή στάση του σώματος και τη βάδιση, αλλά και να διορθώσετε τυχόν βλάβες, τοποθετώντας ειδικά ορθωτικά πέλματα που θα προσφέρουν ανακούφιση σε όλο το σκελετικό σας σύστημα.

Μη χάνετε καιρό! Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στο 210 9633595 και ο ειδικός θα σας λύσει όποια απορία έχετε ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για ένα πιο άνετο και ξεκούραστο περπάτημα!