Αντιμετωπίστε την εποχιακή αλλεργία της άνοιξης με Allergforte

Αντιμετωπίστε την εποχιακή αλλεργία της άνοιξης με Allergforte

Μπορεί την άνοιξη να μεγαλώνει η μέρα και να μας φτιάχνει η διάθεση, δυναμικό comeback όμως κάνουν και εποχιακές αλλεργίες!

Αντί όμως να γκρινιάζετε για την κακή σας τύχη για τα συμπτώματα που σας έχουν βγάλει off, αναζητήστε ένα καλό αντιισταμινικό και νικήστε τις αλλεργίες της άνοιξης!

To Allergforte της Health Aid είναι ειδική σύνθεση βιταμινών, ενζύμων & βοτάνων με φυσικές αντισταμινικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση και μείωση των συμπτωμάτων (καταρροή, δερματικοί ερεθισμοί, ρινίτιδα, αναπνευστικό, υγρά μάτια κ.λ.π.) των κοινών αλλεργιών, χωρίς τις παρενέργειες των συμβατικών αντισταμινικών όπως υπνηλία & λήθαργος. H λήψη του Allergforte πριν από το καλοκαίρι ή το χειμώνα βοηθάει τον οργανισμό να δημιουργήσει αντισώματα Περιέχει: Quercetin & βιταμίνη C: φυσικά αντισταμινικά που προάγουν το κυκλοφορικό και βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέλθει στις αλλεργίες και το άσθμα. Turmeric: αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αποτοξινωτικό, κατά των ελευθέρων ριζών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
2 ταμπλέτες ημερησίως μετά το φαγητό. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
60 ταμπλέτες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.