Τα μαρτάκια της Goupi Jwls που θα γίνουν ανάρπαστα!

Τα μαρτάκια της Goupi Jwls που θα γίνουν ανάρπαστα!

Λίγο ο ουρανός και ο ήλιος που είναι πιο φωτεινός, λίγο η μέρα που έχει μεγαλώσει αισθητά, η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την άνοιξη! Γι’ αυτό και τα κορίτσια μας σήμερα στο Instagram σας έδειξαν τα μαρτάκια της αγαπημένης μας εταιρείας Goupi Jwls, που είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την άνοιξη!

Λέμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…ξεκινώντας από την παράδοση!

Μάρτης αποκαλείται το έθιμο κατά το οποίο φορούμε στον καρπό του χεριού μας ένα βραχιολάκι που αποτελείται από ένα κόκκινο και ένα άσπρο σχοινάκι και τα οποία έχουν στριφτεί την 1η Μαρτίου. Το βραχιόλι αυτό –που μπαίνει την πρώτη και πέφτει από μόνο του ή το βγάζουμε την τελευταία μέρα του μήνα- προστατεύει σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση τα πρόσωπα των παιδιών από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης, για να μην καούν. Τα τελευταία χρόνια όμως το φορούν μικροί και μεγάλοι θέλοντας να προστατευτούν κι από το κακό το μάτι αφού συμβολικά το λευκό και το κόκκινο χρώμα το συναντούμε συχνά στη δεισιδαιμονία όταν είναι να αποτρέψουμε κάποιο κακό.

Εμείς ελπίζουμε ο Μάρτης φέτος να μην είναι και γδάρτης… ή ακόμα και κακός παλουκοκάφτης, γι’ αυτό λίγο πριν τον υποδεχθούμε… φέραμε στο Placebo τα πιο stylish μαρτάκια για να τα τυλίγουμε γύρω από τον καρπό μας, για να κρατήσουμε κάθε κακό μακριά και να υποδεχθούμε την άνοιξη όπως της αξίζει! Χαρούμενα και πάντα με στυλ!

Με σύνθημα “Εμπρός…March!”, τα μαρτάκια της Goupi δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε! Από απλά σε πιο φανταχτερά σχέδια, επιλέξτε τους συνδυασμούς που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ της άνοιξης! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία με χρυσό ή ασημένιο κύκλο, με γυάλινες χάντρες και πολύχρωμες φουντίτσες! Θα βρείτε επίσης σχέδια με ξύλινες χαντρούλες, χρυσές καρδούλες και τριαντάφυλλα. Δεν είναι δύσκολη η επιλογή;

Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά. Οι χάντρες είναι κατασκευασμένες από γυαλί ή ξύλο, ενώ οι καρδιές και οι κύκλοι είναι από ορείχαλκο ή επιχρυσωμένο ορείχαλκο.

Για να απολαύσετε το Martaki σας όλη τη σεζόν, η Goupi προτείνει να το αφαιρείτε από τον καρπό σας στο ντους, το κολύμπι και κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Θα τα βρείτε ασφαλώς στο Placebo, δεν ξέρουμε όπως για πόσο. Γι’ αυτό …σπεύσατε!

 

Category Fashion