Τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά από τη Σύρο τώρα στο Placebo!

Τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά από τη Σύρο τώρα στο Placebo!

Ένα νεαρό, αυτοδημιούργητο, ζευγάρι από την Σύρο δημιούργησε μέσα σε ένα μόλις χρόνο το μεγαλύτερο ελληνικό design buzz στον χώρο των οπτικών, και ένα πρωτοφανές success story. Ο λόγος για τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου Zylo, που γρήγορα ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της γης, από την Νότιο Αφρική και την Νέα Ζηλανδία μέχρι το Ντουμπάι και την Ιαπωνία, και ξεχώρισαν αμέσως.

Η έμπνευση τους ήρθε ένα πρωί παρατηρώντας τις ακτίνες του ήλιου πάνω στα ξύλινα έπιπλα, και συνέπεσε εντελώς συμπτωματικά με την έκρηξη της μόδας του ξύλινου γυαλιού παγκοσμίως.

Εμείς εδώ στο Placebo τα ξεχωρίσαμε αμέσως, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τα φέρνουμε, και μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία στα σχέδια για όλα τα γούστα. Όπως σας εξήγησαν και τα κορίτσια μας, Βιβή και Σύλια, στο live του Instagram, πρόκειται για γυαλιά φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι και κανένα ζευγάρι δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο.

Ζυγίζουν από 27 έως 33 γραμμάρια, ανάλογα το σχέδιο και καθένα για να κατασκευαστεί απαιτεί δουλειά τεσσάρων με επτά ημερών. Kάθε κομμάτι ξύλο έχει την δική του ιστορία. Η ποικιλία, ο τόπος που μεγαλώνει, το υγρό ή ξηρό του κλίματος, η ηλικία του δένδρου, όλα αυτά διαφοροποιούν το υλικό. Kάθε κομμάτι ξύλου, θα διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι πάνω στα γυαλιά ότι είναι διαφορετικό από τα άλλα, είναι ξεχωριστό.

Σας περιμένουμε από κοντά να έρθετε να τα δοκιμάσετε. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το σχέδιο των γυαλιών που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο και το στυλ σας!

Category Fashion