Οι γιορτές ξεκίνησαν: Φώτα, στολισμένα δέντρα και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας

Οι γιορτές ξεκίνησαν: Φώτα, στολισμένα δέντρα και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, το Παγοδρόμιο γεμίζει κόσμο που στροβιλίζεται σε γιορτινούς ρυθμούς, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι «χορεύουν» στο ρυθμό των Χριστουγέννων με το «ItsBeginningtoLookaLotLikeChristmas» του JohnnyMathis και «Το Βαλς των Λουλουδιών» από τον Καρυοθραύστη του Τσαϊκόφσκι.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έβαλε τα καλά του για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και περιμένει καθημερινά επισκέπτες όλων των ηλικιών να απολαύσουν τη βόλτα τους, να ακούσουν μουσική και να γίνουν μέρος της γιορτής που ξεκίνησε και θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο.

Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος ζωντανεύει σε ένα μαγευτικό σκηνικό, ενώ κάνοντας μια απογευματινή ή βραδινή βόλτα στο πάρκο, θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσειςκορυφαίων δημιουργών του είδους που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα φωτός και ήχου που συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους.

Κάθε μέρα του Δεκεμβρίου υπάρχουν χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι! Το ίδιο βράδυ, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας δρόμου SNFRUN: 2020 FIRSTRUNγύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ.

To ωράριο λειτουργίας για τον μήνα Δεκέμβριο είναι: 

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:

1/12/2019 έως 20/12/2019

Δευτέρα – Πέμπτη: 06.00-22.00

Παρασκευή – Κυριακή: 06.00-00.00

21/12/2019 έως 06/01/2020

καθημερινά 06.00 – 00.00

Φάρος: καθημερινά 06.00-00.00

Υποδοχή ΚΠΙΣΝ: καθημερινά 08.00-22.00

Υποδοχή Κέντρου Επισκεπτών: καθημερινά 08.30-22.00

 

SNFCC

SNFCC

SNFCC

Όταν φτάσετε εκεί μην ξεχάσετε να φωτογραφήσετε και να φωτογραφηθείτε βάζοντας #placebopharmacyγια να δείτε την καταπληκτική σας φωτογραφία και στα δικά μας socialmedia.

Share this!