Αναβάλλεται η πεζοπορία “Αγαπώ την οικογένεια και περπατώ στη φύση”

Αναβάλλεται η πεζοπορία “Αγαπώ την οικογένεια και περπατώ στη φύση”

Λόγω ανωτέρας βίας η προγραμματισμένη πεζοπορία για τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 και ώρα 17:45 το απόγευμα, αναβάλλεται.ΤοPlacebo Pharmacy και η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα θα σας ενημερώσουμε με νέο post τη νέα ημερομηνία για το event.

Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπώ την οικογένεια και περπατώ στη φύση” διοργανώνουμε μια πεζοπορία με σημείο εκκίνησης το Placebo Pharmacy και προορισμό το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα ώστε να λαχανιάσουμε, να γυμναστούμε, να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε, να γελάσουμε με τα μονοπάτια και τη σχετική τους δυσκολία και γενικότερα να περάσουμε υπέροχα! Η διαδρομή άλλωστε που θα ακολουθήσουμε μόνο τυχαία δεν είναι, αφού με το που θα ανεβούμε στην κορυφή του Προφήτη Ηλία, η μαγική θέα με το ηλιοβασίλεμα θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Στα highlight της εκδήλωσης οι επαγγελματικές φωτογραφίες με action και ενέργεια από το φωτογράφο και φίλο μας Νικόλα Αποστολάκο! Θα τις λάβετε όλες στο email σας μετά το πέρας της δραστηριότητας.

Που: Placebo Pharmacy, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Πότε: Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, 17:45

Διοργανωτές: Placebo Pharmacy – Αθανασία Τσουμελέκα

Συνοδεία Πεζοπόρων: Θα υπάρχει συνοδεία με αυτοκίνητο με υλικά ιατροφαρμακευτικά και νερό.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας Going στο event στο Facebook για να παραλάβετε και το μπλουζάκι μας.

Share this!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/placebop/public_html/material/themes/multimag-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7