Το Mediterraneo Hospital στο City Plaza!

Το Mediterraneo Hospital στο City Plaza!

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τους νέους μας γείτονες!  Μετά την πρωτότυπη σύλληψη του “Boutique Hospital” που έφερε στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, η ομάδα του Mediterraneo Hospital προχωράει σε μία ακόμη καινοτομία: τη δημιουργία του Mediterraneo First Care, μιας πρότυπης μονάδας πρωτοβάθμιας παροχής υπηρεσιών υγείας, η οποία στεγάζεται στο Εμπορικό Κέντρο CITY PLAZA της Γλυφάδας.

Η όλη σύλληψη υποστηρίχτηκε από μία εμπνευσμένη αρχιτεκτονική άποψη, των KLAB Architects και το project management από τη Future Construstions  που για άλλη μια φορά μαζί δημιούργησαν ένα νέο πρότυπο στην κατασκευή κτιρίων υγείας.

Ο χώρος είναι γεμάτος φως και χρώμα, με χαρούμενες πινελιές και μία εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Mediterraneo First Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Κύριο μέλημά στο Mediterraneo First Care αποτελεί η εξυπηρέτηση όλων σας άμεσα, ποιοτικά και βέβαια με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 βρίσκεται ήδη κοντά σας με τις σημαντικότερες ειδικότητες Ιατρών και Οδοντιάτρων και υπερσύγχρονο ιατροτεχνικό εξοπλισμό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 έως 21:00.

Για ραντεβού:
Τηλ.: 210-91.17.900
210-91.17.921
e-mail: info@mediterraneofc.gr

Share this!