Απονεμήθηκαν τα Retail Interiors Awards 2017

Απονεμήθηκαν τα Retail Interiors Awards 2017

Ποιες επιχειρήσεις κέρδισαν…

Σημαντικές επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους του λιανεμπορίου εκπροσωπήθηκαν στην τελετή απονομής των Retail Interiors Awards 2017 από υψηλόβαθμα στελέχη τους, που πανηγύρισαν για τη διάκριση των καλύτερων έργων των εταιρειών τους στον τομέα της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων λιανικής πώλησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο gazARTE, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Νικολέτα Κρητικού , ήρθαν στο προσκήνιο ιδιαίτερα αξιόλογες πρωτοβουλίες, που έχουν στο επίκεντρο το φυσικό κατάστημα και αποδεικνύουν το μέγεθος της επένδυσης του λιανεμπορίου στην αισθητική του χώρου, που αναδεικνύει προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας.

 

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η αποκάλυψη του βραβείου «Best Interior – Food Retail / Σούπερ Μάρκετ» που απονεμήθηκε στο SUPER MARKET Δημήτριος Θανόπουλος Α.Ε. To αρχιτεκτονικό γραφείο KLab Architecture του Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλου που ανέλαβε τον σχεδιασμό δημιούργησε έναν ιδιαίτερο χώρο που ανατρέπει την εικόνα των κοινών σουπερμάρκετ, ενώ το Project management ανέλαβε η Future Constructions.

Βραβεία Gold απονεμήθηκαν επίσης στις εξής στις εταιρείες: Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ADIDAS Hellas, Fragos, REDS-SMART PARK, Gagos Architecture & Design, Δ. Αντωνόπουλος, Bright, Θωμάς Σαββόπουλος και Athanasiadis Architects, ενώ συνολικά βραβεύθηκαν 41 έργα.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τα περιοδικά σελφ σέρβις και Marketing Week της Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Οι νικητές έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία και η εκδήλωση συνεχίστηκε στο bar του gazARTΕ, με τους παρευρισκόμενους να γιορτάζουν για τις διακρίσεις τους.

Μεγάλος χορηγός των βραβείων ήταν η εταιρεία Stanley Black & Decker.

Share this!