Στο Placebo θα βρείτε τις πιο ωραίες πετσέτες για την παραλία!

Στο Placebo θα βρείτε τις πιο ωραίες πετσέτες για την παραλία!

Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ της παραλίας είναι η πετσέτα. Κι αφού ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει ήδη ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας βουτιές στις παραλίες. Σίγουρα θα έχετε τουλάχιστον μία και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως τα τελευταία καλοκαίρια, τάση είναι οι στρογγυλές πετσέτες. Γιατί μας αρέσουν; Μα γιατί είναι κάτι τελείως καινούριο, που ξεχωρίζει, αλλά και γιατί οι Έλληνες δημιουργοί για ακόμα μία φορά έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και έχουν σχεδιάσει τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές στρογγυλές.

Στην παραπάνω κατηγορία λοιπόν ανήκουν και οι πετσέτες με την υπογραφή ενός ακόμα ελληνικού brand. Η PAREOO beach towels αποτυπώνει την Ελλάδα του φωτός με ένα μοναδικό τρόπο, όπως μας λένε οι δημιουργοί πίσω από το label.

Pareoo beach towels
Από τους ανέμους και τα μελτέμια, το αρχιπέλαγος αλλά και τον χαρακτηριστικό βυθό με τα βότσαλα και τους αχινούς, τις αυλές των σπιτιών με τις φυλλωσιές και τις πετροχτιστες μάντρες, τη «Χώρα» που συναντάμε σε κάθε νησί αλλά και φυσικά το ηλιοβασίλεμα τις Σαντορίνης. Από τη Σαντορίνη μάλιστα δανείζεται το προσωνύμιό της για να ονομάσει «Στρογγύλη» την νέα της συλλογή με πετσέτες.

Οι νέες πετσέτες λοιπόν PAREOO beach towels έχουν στρογγυλό σχήμα και είναι με αγάπη και μεράκι φτιαγμένες στην Ελλάδα.

Θα τις βρείτε σε υπέροχα χρώματα και σχέδια στο Placebo Pharmacy!

Share this!