Την Κυριακή διασκεδάζουμε μαζί με τα παιδιά!

Την Κυριακή διασκεδάζουμε μαζί με τα παιδιά!

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην οικογένεια! Διασκεδάζουμε λοιπόν μαζί με τα παιδιά  σε 4 όμορφες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Πικνίκ με τους ζωγράφους του κόσμου – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

Το πικνίκ στα μουσεία του κόσμου συνεχίζεται και τον Ιανουάριο. Με οδηγό ένα χάρτη-τραπεζομάντηλο και ξύλινα βέλη για πυξίδα, τα παιδιά περιηγούνται στον κόσμο και ανακαλύπτουν τα πιο σύγχρονα έργα τέχνης. Όταν το μαγικό καλάθι ανοίξει θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ζωγραφιές και σχέδια, εμπνευσμένα από το έργο των Jean Michel Basquiat, Jeff Koons, Gabriel Orozco, Ai Weiwei και πολλών άλλων σύγχρονων εικαστικών.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom

Για παιδιά 4+ με τους γονείς τους
Κυριακή 14, 21, 28/01 | 11.00-13.30

Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ιανουαρίου 2018 στον Ελληνικό Κόσμο, Πειραιώς 254, Ταύρος 

«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δωσ’ της κλότσους να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινήσει»

Το βιβλίο του Λαϊκού Παραμυθιού είναι έτοιμο να ανοίξει και εμείς είμαστε έτοιμοι να τρυπώσουμε μέσα σ’ αυτό και να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο μαγικό, στον κόσμο των παραμυθιών, ανακαλύπτοντας ήρωες, κατορθώματα, μαγικά αντικείμενα και λέξεις.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, 12:00 Τα Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 12 χρόνων.

«Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Θέατρο ΡΕΤΡΟ, Αβδήρων 43, Σεπόλια

Το «Θέατρο ΡΕΤΡΟ» παρουσιάζει την βραβευμένη θεατρική παράσταση για παιδιά, «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι», στην ιστορική «Οικία Κατακουζηνού» από τις 14 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Κυριακή στις 12.30 μ.μ. Η παράσταση αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στην Αθήνα για να διηγηθεί την ιστορία της, η οποία πραγματεύεται την αξία της ισότητας.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 7 ετών παίζεται και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

«Ο ονειρούλης στον μαγικό κόσμο των σχημάτων» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα

Ο Ονειρούλης, είναι ένα ιδιόρρυθμο σημείο που ζει στην Επιπεδοχώρα. Όπως όλα τα σημεία, δεν έχει σχήμα ούτε μέγεθος. Δεν είναι μικρό ούτε μεγάλο. Ούτε ψηλό ούτε κοντό. Το μόνο που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα σημεία είναι ότι ονειρεύεται συνέχεια! Ώσπου μια μέρα, αποφασίζει να ονειρευτεί περισσότερο και να κινηθεί διαφορετικά, προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, δημιουργώντας έτσι την δική του προσωπική Γραμμή.

Με την ομάδα Άνασσα, Για παιδιά 4 – 8 ετών

14, 28 Ιανουαρίου, 4, 11 Φεβρουαρίου 2018 Κυριακή, 15:00 – 16:00

Share this!