Εν Κινήσει & Πολιτισμός

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και η KOS PARIS στηρίζουν το Make A Wish

Το Placebo, το ξενοδοχείο Βρετανία και η KOS PARIS τις φετινές γιορτές συνεργάζονται και όλοι μαζί ενισχύουν το έργο της οργάνωσης Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η οποία πραγματοποιεί τις πιο βαθιές

Η Lenga Grape Spa στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS

Το Placebo Pharmacy και η Lenga Grape Spa φέτος τις γιορτές συνεργάζονται με το Παιδικό Χωριό SOS και όλοι μαζί μαζεύουμε αναλώσιμα υλικά!

Η AHAVA στηρίζει την Ελληνική Δράση Αφρικής

Το Placebo Pharmacy και η AHAVA τις φετινές γιορτές συνεργάζονται και όλοι μαζί στηρίζουμε την Ελληνική Δράση Αφρικής.

Η Apivita στηρίζει τα χωριά της Πίνδου

Η συνεργασία της APIVITA με τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς ‘Aγονη Γραμμή Γόνιμη και New Wrinkle για τη δημιουργία της νέας σειράς προϊόντων περιποίησης σώματος PINDOS WILD HERBS είναι ήδη γνωστή!

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο event από το Placebo!

Μύρισαν Χριστούγεννα και οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους. Φυσικά από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει το Placebo, που φέτος διοργανώνει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο event για καλό σκοπό!

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Με το σύνθημα «οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς, μέρες ελπίδας» έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος την Τρίτη.

Το My Playce μαζεύει αναλώσιμα υλικά για το 1ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας

Το My Playce συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ. Φέτος μαζεύουν αναλώσιμα υλικά για το 1ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας το οποίο καταστράφηκε από τις πλημμύρες.

Απόψε φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι 220 εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τις φετινές γιορτές ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και σε όλες τις συνοικίες

Η «κόκκινη νύχτα» επιστρέφει στη Γλυφάδα!

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – κι αυτή τη φορά είναι διπλή.

Στολίζουμε δέντρο με κουτιά εβαπορέ για όσους το έχουν ανάγκη

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά με γάλα θα στολίσουν, για όγδοη συνεχή χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στα Προπύλαια.