Εν Κινήσει & Πολιτισμός

Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Απόψε ξεκινά η μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας στο Ζάππειο καθώς γίνεται η έναρξη της Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

Βροχή από «πεφταστέρια» το βράδυ της Παρασκευής!

Οι Ωριωνίδες, η βροχή από «πεφταστέρια» του φθινοπώρου, κορυφώνονται αύριο το βράδυ (20 Οκτωβρίου) προς χαράματα Σαββάτου στο βόρειο ημισφαίριο, που περιλαμβάνει και τη χώρα μας.

Surfset: Κάθε Δευτέρα δαμάζουμε την σανίδα του surf στο Placebo!

Τον Γιάννη Στίνη και τη μέθοδο γυμναστικής Surfset τους γνωρίσαμε στο event που διοργανώσαμε προ ολίγων ημερών στο Placebo και ο ενθουσιασμός και η ανταπόκριση ήταν τέτοια που αποφασίσαμε να

Έκπληξη 8: Οι καλλιτέχνες δημιουργούν για τους αστέγους της Αθήνας

Μια ακόμη «Έκπληξη», την 8η στη σειρά, ετοιμάζει η εικαστική πλατφόρμα του artAZ σε συνεργασία με την καλλιτεχνική κοινότητα. H καθιερωμένη ετήσια έκθεση, που επιστρατεύει την τέχνη για να υποστηρίξει

«12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη»

Οι εκδηλώσεις που θα γεμίσουν την πόλη Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ιστορικών διαδρομών στην Αθήνα και τον Πειραιά. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη», διοργανώνονται

3ο Βραβείο Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής Μουσείου Φρυσίρα

Το Μουσείο Φρυσίρα παρουσιάζει την έκθεση του «3ου Βραβείου Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής», που αποτελεί ήδη θεσμό στη σύγχρονη εικαστική σκηνή.

Δες το ειδώλιο αλλιώς

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καλεί τους μικρούς του φίλους, ηλικίας 4-12 ετών, να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά απο τις 2 Οκτωβρίου 2017.

Πάρτι αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων το νεοσύστατο σωματείο ‘’Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης ‘’ διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου μας

Η πιο διαδραστική έκθεση έρχεται στην Αθήνα!

Το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, η απόλυτη βιωματική εμπειρία, η έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους για 4 μήνες στην Αθήνα.

Ένα Σαββατοκύριακο ευεξίας στο 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας σε συνεργασία με την Κοινότητα Γιόγκα “Light of Yoga”, διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ελληνικό.